Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sølvsberget

Date:
20.10.2021
Distance:
2.5km

Etter en relativt heftig fysioterapi på morran, var jeg definitivt klar for å lufte ut kropp og hode - så da ble det Sølvsberget med en kakao-rast på toppen. Nå er jeg igjen klar for en hektisk arbeidsdag på hjemmekontoret :)

Map    

Store Dyrhaugstinden

Date:
17.10.2021
Distance:
11.3km

Magisk! Turrrapport kommer

Map    

Blåhøe - lettjente høydemeter til dessert

Date:
16.10.2021
Distance:
0.4km

Dagens tredje tur var av det lettgåtte slaget; kjørte opp med piggdekk og firhjulstrekk, gikk til toppunktet, og vipps var turen ferdig ;)

Map    

Skagsnebb

Date:
16.10.2021
Distance:
4.5km

Turrapport kommer

Map    

Endelig gjensyn med fjellet mitt

Date:
16.10.2021
Distance:
9.7km

Turrapport kommer

Map    

Hvalebykampen

Date:
15.10.2021
Distance:
6.5km

Etter lang dag på jobben i går, ble det kort dag på jobben i dag. Det ble tid til dekkskift og så dro jeg videre til Gran for å kjøpe linser. Jaggu ble det også tid til en tur oppom Hvalebykampen med Lasse. Jeg spanderte sjokolade, mens Lasse spanderte smørbukk :) Vi gikk ned nordsida, fin sti og moro med variasjon.

Map    

Gråskarvet

Date:
13.10.2021
Distance:
12.8km

Etter gårsdagens fysiske utskeielser hos fysioterapauten med akupunktur og mobilitet for en skral gammal kropp, var egentlig humøret noe tynnslitt. Så dermed bars det til fjells :) Jeg planla å kjøre helt til Vang kvelden i forveien, men kom ikke lenger enn til koselige Furulund pensjonat - som eneste gjest var det en varm velkomst med omvisning av hyggelig vertskap. Etter diverse frokost/matpakke-avtaler, bars det til sengs. Da jeg våknet var heldigvis kroppen (og dermed humøret) mer på stell, så etter å ha kjøpt inn tannkost og tannkrem på den lokale Kiwi (det finnes alltid en lokal Kiwi-butikk hvor enn du er i dette landet ;), bars det avgårde til Vang. Rett før Vang sentrum er det skiltet avkjøring opp til Helin (bomvei). Anbefaler å betale i bommen for både Helin og videre >>>

Map    

Luftetur

Date:
11.10.2021
Distance:
13.9km
Map    

Stormyra

Date:
06.10.2021
Distance:
9.0km

Flatehogst burde vært forbudt, spesielt når hogstmaskinene ødelegger sti-/turområder.

Map    

Storsteinsfjell

Date:
04.10.2021
Distance:
4.9km

Fin skravletur med broderen til Storsteinsfjell og videre til utkikkspunktet. Der spiste vi middag, tok enda flere bilder, og etter mer skravlings seg vi sakte nedover til bilen. Beina mine funket ikke i dag, og etter gårdagens ufattelig knallharde mølleøkt som var en mix av fysisk tortur og psykisk terror var jeg nærmest lettet da vi ankom p-plassen ;) Anyway, alltid finfint å være på tur med broderen! :) ….og den lille rakkeren som satte seg i håret mitt, og trodde han/hun skulle få bli med meg hjem, ble raskt ekspedert til h… ut av bilvinduet! Usj, dette er det kjipe med friluftslivet; all thoose lovely little bugs!!

Map