Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Påsketur på tre hauger

Date:
26.03.2016

Kjørte forbi gården Ør ved Ørsjøen og inn skogsbilveien ved Hvitsand / Elgklev. Bommen angitt på kartet var bare en rusten bomstolpe. Kjørte derfor forbi og parkerte på første parkeringslomme 300 hundre meter forbi bomstolpen. Gikk skogsbilveiene innover mot Geiteryggen. Fram mot toppunktet var det en forferdelig tynningshogst og vi fant lett frem til jakttårnet oppe på Geiteryggen. 3.9 km hit fra bilen. For å få til en rundtur og være sikre på å ha vært på rett kommunetopp (har lest mye om dette på WWV og Peakbook) valgte vi å gå videre til Bufarhaugen (260). Her fant vi et Norgesflagg satt igjen av Kommunetoppjegerne Øyvind og Liss.(Sett flere av disse flaggene de siste årene :-).) I følge Kartverket og deres Norgeskart er ikke dette høyeste punktet lenger. Geiteryggen >>>

Map    

Påsketur på Jøranfisen

Date:
23.03.2016

Flott påskevær , vindstille og strålende sol. Per Martin, Lars, Nina og jeg gikk opp til kommunetoppen vår fra parkeringsplassen på Lykkrosmyra ved Vikersetra. Flott, skarpt skiføre. Da vi kom opp på toppen så vi at løypemaskinen hadde kjørt opp løype helt til topps nordfra. Kjørte denne løypa ned igjen til Store Stein. Flott nedfart.

Map    

Påsketur i Vikerfjella; Kjølfjellet

Date:
19.03.2016

I strålende påskevær kjørte vi opp til Vikersetra og parkerte på Lykkerosmyra (innerste parkeringa, før bommen). Snøen bar godt utenfor skiløypene, slik at vi labba rundt på måfå i fjellområdet sydover fra Vikersetra i retning Høgfjell og Urdevassfjellet. Var blant annet innom Kjølfjellet; en lav, flat og unnselig topp. Men det er en strålende utsikt herfra. Hadde vært her tidligere, både med og uten ski på bena, når gutta var små og Kjølfjell var et naturlig turmål fra Lykkosmyra. Nina og Per Martin var med på denne flotte påskedagen i Vikerfjella.

Map