Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hjem fra St hans feiring

Date:
24.06.2012

Kjørte gamle E 18 syd for Undrumsdal kirke. Tok av veg merket Grøum. Kjørte vel en kilometer til gårdsveg tok at sydover mot Lefsaker gård. Her parkerte vi. Gikk gårdsveien ca. 100 meter, tok så av veg opp til store garasjer og fjøs. Her tok vi ned til høyre til beitemark. Gikk sydover på denne. Traff på blåmerket sti (kommer fra Holt?). Fulgte denne sydover, først over beiteland, deretter bratt oppover til toppen. Har var det postkasse, som vi skrev oss inn i. Lite utsikt, men så sjøen og litt av Tønsberg? i syd. Fulgte samme veg tilbake til bilen. Med på turen var Nina, Marit og Ulf.

Map    

Brukte sykkel og beina

Date:
10.06.2012

Kjørte gamleveien over Skjerva mellom Roa og Maura. Parkerte bilen der skogsbilveg tok av fra fylkesvegen ved Skrevemyra (det sto det på kartet). Syklet herfra nordover på svake stigninger og flatt nesten inn til Kvernsjøen. En km før denne tok veg brått høyre og bratt oppover. Fulgte denne vegen nesten til Vesle Kvernsjøen. Her tok vi beina fatt og gikk bratt oppover mot Marifjell. Fant ingen stier før vi var nesten på toppen, bare noen tråkk. Åpen turistbu på toppen. Skrev oss inn i boka og spiste lunsj før vi tok samme veg tilbake til bilen. 1 time sykkel og 1 time gange opp. Halve tiden ned igjen. Nina var med.

Map    

Lørdagstur til Nesodden

Date:
02.06.2012

Hadde fått et o-kart av min gode venn Morten i Moss, slik at det ble lett å finne Toåsen. Parkerte ved Alværn Skole. På motsatt side av riksvegen gikk vi innover en grusveg, merket mot To gård. Etter en km kom vi til et stort stikryss. Tok her av til venstre på blå og rødmerket sti. Gikk opp kort bakke, holdt til høyre i stikryss. 50 meter etter det, tok vi av liten sti rett mot øst (høyre). Fulgte denne helt til toppen på Toåsen. (Ble blåmerket etter hvert). Tårn og bygning på toppen. 15 minutter hit. For å få en lengre tur gikk vi en runde rundt Tomåsan. Fint skogsterreng med flotte myrer og idylliske tjern. Nina var med på turen.

Map