Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ingen slitsom topp

Date:
19.06.2011

Hadde vært en tur til Rygge på transportoppdrag. Da var det fint å ta med seg "Vestby toppen" på veg hjem. Tok av E6 ved Vestby syd / Hvitsten. Kjørte forbi Pepperstadskog og tok av den sydligste vegen mot Hvitsten. Etter noen hundre meter så vi at det tok av en traktorvei bak et piggtrådgjerde. Gikk denne vegen forbi et hus. Traktorvegen gikk i retning dagens mål. Etter hvert ble vegen til sti. Kom frem til åpningen i skogen som var igjen etter gården Stockholm. Fant hustuftene syd på vollen. I sydøstre hjørne av vollen gikk det en rødmerket sti sydover. Etter noen hundre meter kom vi til et skilt som viste retningen mot Utsikten. Tok av stien her og gikk opp til toppen. Her var det rester etter bål og den lille varden var revet. Bygde varden opp igjen, tok bilder >>>

Map    

Var på svenskehandel

Date:
11.06.2011

Hadde vært på handletur i Strømstad og Nordbysenteret sammen med tusenvis av andre handlegale nordmenn. Da var det godt å reise en tur ut på vakre Hvaler for å få med seg en kommunetopp på veg hjem. Kjørte riksveg 108 fra Fredrikstad og ut på Vesterøy. Tok av mot Hauge. Stoppet ved bomveg på venstre side etter å ha passert 2 hus. Fulgte denne vegen opp til vanntårnet. Toppunktet lå 100 meter bak dette. GPS vise 511 meter fra bilen. Det vil si at dette ikke er så krevende tur. Etter fotografering på toppen og nyting av utsikten, var vi tilbake ved bilen etter 20 minutter. Nina og Anne Gro var med.

Map    

Til topps i Oslo

Date:
05.06.2011

Kjørte opp til Gjerdingen fra Jevnaker via Tversjøstallen. Bompenger kr. 50. Parkerte ved fin rasteplass innerst i Belgen på Gjerdingen. Syklet herfra til Storløken syd for Katnosdammen (10 km). Parkerte syklene her og gikk så blåmerka løype i retning Sandungen. Tok av fra stien etter ca en km og gikk rett opp opp til Kjerkeberget. Her var det flott utsikt, særlig mot syd og øst. Brannvaktbua bar preg av å være pusset opp. Samme veg tilbake. På hjemvegen stoppet vi og prøvde fiskelykken. Fikk årets første ørrett. Fin steikefisk. Badet i Gjerdingen når vi kom tilbake til bilen. Total lengde på turen ble 24 km (20 på sykkel, 4 på beina). Det ble en fin junidag i marka. Nina var med.

Map