Archive - Date

Collected lists

Penon de Ifach

Date:
29.06.2017
Characteristic:
Hike

Gikk fra leiehuset med Anne Grete, Laurits og Solveig. Varmt oppover i shorts og bar overkropp. Vi tok turiststien merket rød. Polert, spesielt i tunnelen, så forsiktig når vi skulle ned igjen. Fabelaktig utsikt over Calpe.

Map    

Styggehøe

Date:
03.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
10:14h
Distance:
16.7km

Våknet til tåke, så vi stresset derfor ikke med å komme i gang. Etter litt rådslaging om tur, bestemte vi oss for å gå på Styggehøe. Litt regn, og dermed varmt å gå oppover mot Bukkeholet. Greit å krysse Bukkeholsbekken, men vi våget ikke snøbrua, som virket utrygg. Denne skulle vise seg å by på større utfordring på vei ned. Rast føre den lange og bratte oppstigingen til Styggehøe. På toppen av Styggehøe øst ble det utrolig varmt, og sola tok skikkelig. Kunne derfor raste litt ved varden i utrolig flott vær. Vi var usikre på om Ø2 hadde 10 m i pf. Vi valgte derfor å gå den lille turen bort på der, før vi gikk ryggen bort til hovedtoppen. Jeg hadde lyst til å gå videre ut til Nordre Bukkeholstind, men Halvor var usikker med tanke på bre med to stykker. Valgte derfor >>>

Map     2 comments

Veoskardet

Date:
02.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:07h
Distance:
13.8km

Dro til Spiterstulen fredag formiddag og gikk inn til Hellstuguåe hvor vi slo opp camp. Etter litt mat og omrokkering av sekker gikk vi oppover til Veoskardet. På veien opp fikk vi lett snøvær uten at det la seg noe. Vi gikk opp til den ytterste lille toppen av Memurutindene. Klokka begynte nå å bli noe sent, så etter litt rådslaging så droppet vi Veobreatinden før vi gikk ned igjen. Vi gikk så på den lille toppen Leirhøe Sør, da dette var en svært kort avstikker. Etter middag i teltet begynte det etterhvert å regne mer, så vi var glade for at vi kom ned såpass tidlig som vi gjorde.

Map