Archive - Date

Collected lists

Løping

Date:
25.03.2017
Map    

Løpetur

Date:
20.03.2017
Characteristic:
Jogging
Map    

Horrungen - Reinheimen

Date:
18.03.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
7:13h
Distance:
24.0km

Inviterte Atomsilda (Jørn Håvard Ask) med på tur, og dermed kjørte vi kl 6 fra Gjøvik. Avgårde litt før halv ti fra parkeringen hvor vi måtte bære ski et stykke oppover langs skogsveien. Varmt oppover lia før vi kom på første topp. Grunnet sur vind holdt vi nedsiden av ryggen opp mot Finndalshurrongen og rastet også litt på vei oppover. Vi fikk dessverre litt tåke på toppen her og måtte bruke gps noe mot Leirungshøe. Det ble også svært så surt og kaldt i vinden. Måtte bruke hytta på toppen for ly for vinden da vi tok en liten pause med å ta av feller og litt mat. Vi fikk endelig god utsikt, og da streiket telefonen til Jørn. Det var uansett for kaldt å ta bilder i vinden for min del. Nydelige forhold for skikjøring nedover fra toppen. Føret forandret seg til hard skare der hvor nysnøen fra gårsdagen >>>

Map     2 comments

Rundtur på Vestfjellet

Date:
11.03.2017
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
26.7km

Kjørte med Anne Grete til Verskeid og startet på Kjettbergløypa. -2 og perfekte nykjørte løyper. Avstikker opp på alle tre topper på Kjettberget før vi snudde og gikk på Prestkjerringa. Varmt i lia oppover, men på toppen blåste det surt. Skrev oss inn i toppboka som begynner å bli full. Videre over Myssmørhelje og Gammelhans. En tur innom Ginahytta på nysetra hvor vi skrev i hytteboka og tok litt mat før vi tok øvre løype til Hærfjellet. Toppboka her og var temmelig full.

Map    

Langtur i Gjøvikmarka

Date:
10.03.2017
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
3:37h
Distance:
43.7km

Langtur fra Øverby i strålende vær og nykjørte løyper hele veien. Startet med å gå til Solbakken om Blivgodt før jeg tok turen videre forbi Glæstadhøgda, Bjønnhaugen og Skyberg. Ved gapahuken ved Skyberg tok jeg en 10 min pause med litt næringsinntak da jeg kom i prat med ei svært hyggelig skiløper som satt og slappet av med termos og god niste. Følgelig også et bilde før jeg fortsatte ned til Hornås hvor jeg tok av løypa som går tilbake til Haugrunden (samme løype som Madshus skimaraton bruker). På Blivgodt traff jeg igjen kjente, men tok ikke tid til å slå av en prat her. Litt vekslende føre, så perfekt med felleski.

Map    

Gubberudrunden

Date:
07.03.2017
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
1:55h
Distance:
25.4km
Map     1 comment

Skitrening

Date:
04.03.2017
Characteristic:
Cross-country skiing
Map