Archive - Date

Collected lists

Skogstur i Snertingdal

Date:
31.05.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
3:15h
Distance:
19.3km

Årets foreløpig varmeste dag. Inviterte med Anne Grete og Trym. Kjørte opp Bergumsveien og parkerte et lite stykke før bommen (som var åpen) oppover mot Segardsætra. Fulgte veien og stien som ser ut til å ha blitt brukt som vei for tømmerbiler oppover. Fin utsikt fra toppen. Kjørte så og parkerte ved bommen ved Lyshaugen. Fulgte så veien før vi fikk litt skogvandring til Kirkerudåsen og tilbake samme vei.

Map    

Tur fra Godbakken

Date:
16.05.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
2:18h
Distance:
7.1km

Henta Anne Grete og Trym og kjørte til Godbakken. Litt snø og vått langs skogsvegen innover og fra krysset der skiløypa tar av i retning Sangsætra så fikk vi ganske mye snø som ikke holdt meg veldig bra. Tok derfor av og gikk over en topp ekstra før vi kom oss opp på Amundsvelia som første mål for dagen. Det var litt hogst forbi selve toppen, og vi hadde litt utsikt derifra. Ned igjen så gikk vi litt lavere og kom inn igjen på den snøfylte skogveien. Tilbake og en tur opp til Veltseterhøgda før vi returnerte til bilen. Kjørte så til hyttefeltet sør for Hemsangen og gikk på Sanghauga. Parkerte før skiltet hvor det sto "Bratta", så fikk noen ekstra høydemeter. Kunne kjørt helt opp i enden her hvor det var stor plass.

Map    

Nautgardstinden i fantastisk vær

Date:
11.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
9:03h
Distance:
23.2km

Helt fantastisk værmelding og fikk innvilget avspasering. Dermed inviterte jeg anneg på tur til Nautgardstinden. Tidlig opp og kom avgårde fra Gjøvik litt føre kl 7 og kjørte valdresflya. Tåka lå over flya, men straks vi kom nordover fikk vi klarvær (tåka på valdresflya lettet flott i løpet av dagen). Varmt i bakken og ikke tegn til snø ved parkeringen. Dermed ble det å bære ski og traske oppover lyngen i lia. Angret meg litt på at jeg ikke hadde tatt sekk som egnet seg for å bære ski. Det gikk et godt stykke opp før vi traff på mulighet til å gå på ski, noe som ble litt kortvarig før vi igjen måtte bære et lite stykke. Så endelig kom vi inn på snøflekker som vedvarte. Ettersom det var såpass kronglete og vi anslo at tidsbruken ville bli litt vel lang ved å ta med Nubber, >>>

Map    

Løpetur over Snikkerhaugen

Date:
07.05.2016
Map