Archive - Date

Collected lists

Klundbykampen +

Date:
12.07.2015

Tur med anneg , Mio og Bonzo. Kjørte til Smedmoen og gikk oppover mot Skulhus før vi tok av fint råk oppover mot Klundbykampen, hvor utsiktspunktet er med på Ti på Topp i Gjøvik. Før vi kom dit tok vi en avstikker oppom den søre toppen. Signering av bok før vi tok turen opp til selve Klundbykampen. Retur til bilen. Kjørte oppover mot Galtestad for å ta med en topp til. Det var hogstfelt helt opp til toppen, men dette var gjerdet inn med strøm, så vi fant en vei gjennom skogen. Fint råk ned igjen til Galtestadsvea hvor vi fint kunne parkert om vi hadde vært kjent.

Map    

Venholhøgda ++

Date:
11.07.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
3:24h
Distance:
13.7km
Map    

Brekurs og tur til Kalven

Date:
05.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:47h
Distance:
11.7km

Reiste til Sognefjellet torsdag for brekurs i regi av DNT. På kvelden så hadde vi en liten samling og etablering av teltleir. Fredag gikk vi en tur fra Krossbu og til Bøverbreen. Trening på bratt snøbakke og stans ved utglidning. Vi gikk også gjennom sikring i snø og is. Innbinding i taulag, både flermanns-taulag og tomanns-taulag. Det var litt blåis, så litt trening på stegjernsteknikk. Nede igjen ved Krossbu trente vi på klemknutegang i "galgen". Middag spiste vi inne på Sognefjellshytta. Lørdag kjørte vi inn på Sognefjellet til en snøfonn hvor vi hele dagen trente på kameratredning. Søndag skulle vi på topptur på Kalven. Bare i løpet av dagene vi hadde vært på Sognefjellet hadde det smeltet mye snø og elvene var flomstore. Passering av snøbro over flomstor >>>

Map     3 comments

Nonstjønnkampen

Date:
01.07.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:45h
Distance:
8.4km

Passende med en rolig tur som oppladning til brekurs på Sognefjellet. Anne Grete, Synnøve, Jan Egil, Martin, Henrik, Mio og Bonzo skulle til Nonstjønnkampen og jeg ble med. Varmt vær, men en god del vind, spesielt på toppen. Vi gikk derfor tilbake etter kort fotografering og signering av toppbok. Tidsskjema ble perfekt for min del som hadde avtalt klatring på Kjosberget med Johannes og Hans Thorvald, så mens andre skulle bade i Revsjøen kjørte jeg ned igjen fra fjellet.

Map