Archive - Date

Collected lists

Løpetur

Date:
03.11.2015
Map    

Løpetur

Date:
31.10.2015
Map    

Løpetur

Date:
30.10.2015
Map    

Løpetur

Date:
25.10.2015
Map    

Trening

Date:
23.10.2015
Map    

Svarthaugen

Date:
11.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:04h
Distance:
3.1km

Valgte en kort tur med Anne Grete da det måtte ryddes litt ved på hytta og vi skulle ned fra fjellet. Kjørte derfor til Gåsøyvegen og til parkering mellom Svarttjørnet og Kringeltjernet. Gikk vegen opp til et inngjerda område for ku. Opp her før vi måtte over et gjerdet øverst. Videre bratt gjennom skogen før vi så trigpunktet ligge på bakken. Overraskende bra utsikt fra toppen. Ned igjen gikk vi råk ved siden av det inngjerda området som var litt bustete og til tider bevokst.

Map    

Tur fra Venlisæter

Date:
10.10.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:03h
Distance:
15.5km

Tur med Anne Grete og Mio. Kjørte til Venlisæter hvor det var bomveg. Flott råk oppover hvor vi tok en rask avstikker på Venhøa før vi fortsatte forbi Neder Megrundstjønnet. Litt snø på Venhøa og mer snø oppover mot Stylskampen. Flott varde og utsikt fra Stylskampen. Vi gikk så videre til Vestre Stylskampen. På veg ned her så vi en hare og rype. Tok så i retning Megrundsbua hvor vi gikk inn og tok en lengre rast. Litt fuktighet i lufta denne dagen og litt til og fra med skyer og relativt kjølig. Fra Megrundsbua gikk vi råket over mot Megrundskampene - her tok vi av og gikk bratt opp mot Megrundskampen. Videre til Nørdre Megrundskampen før vi tok stien ned igjen til bilen. Flott tur i lettgått terreng.

Map    

Tåke og snø på Trettehøgda og Bjørga

Date:
09.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:38h
Distance:
8.1km

Tur med Anne Grete og Mio. Kjørte til Østre Gausdal via Forset og Baklivegen. Forsøkte å kjøre opp forbi Kleva, men her var det ikke mulig å komme lenger enn den øvre gården. Måtte derfor en liten omveg før vi kom opp til Lisetervegen - bomavgift. Tok av i retning Klevamyra før vi parkerte litt opp i bakken der hvor jeg hadde sett det skulle gå et råk oppover. Vått innover og men litt mindre tåke inn mot Trettehøgda. Tilbake i bilen kjørte vi Lisetervegen forbi Raudsjøen til hyttefelt forbi Lisetra. Her fant vi fin parkering før vi gikk flott, men vått råk opp til Bjørga. Null utsikt grunnet tåke, men her var det flott varde og fin skilting. Tilbake i bilen kjørte vi så til hytta på Synstgardseter.

Map    

Skogstur i Snertingdal

Date:
04.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
4:32h
Distance:
20.5km

Tur med anneg , Mio og Bonzo. Kjørte først innover mot Lundon. Stoppet litt før da veien etterhvert ble dårlig. Humpete og mye stein. Fulgte så stien opp til Gulset og videre mot Brattengshovde. Stien var skiltet og merket med rødt og stort sett lett å følge med unntak av hogstfelt som også senere på dagen skjulte råket. Ned igjen samme vei, før vi kjørte og gikk på Høgberget og Toppen. Lot hundene være igjen i bilen på disse korte bakkene. Møtte en trivelig kar på Toppen (som het Toppen) og slo av en prat der. Kjørte så til Ligard hvor vi parkerte der hvor veien her også ble dårlig. Fulgte veien til vi så et råk gå i riktig retning oppover mot Ligardskampen. Helt skogkledd på toppen her.

Map    

Skogstur i Snertingdal

Date:
01.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
3:04h
Distance:
14.4km

Tur med anneg og Mio. Kjørte først inn mot Ringsrudåsen, 40 kroner i bompenger. Kunne kjøre lenger enn jeg trodde og det samme gjaldt nedover mot Sæterhaugen og Turthaugen. Gikk først opp på Ringsrudåsen før vi gikk på Bjørnhaugen. Vi tok så bilen igjen til S-svingen mellom Sæterhaugen og Turthaugen hvor vi fant en flott parkeringsplass. Gikk så opp til Sæterhaugen før vi tok en rundtur om Turthaugen. Vi hadde med soppkurv, men det var rett og slett nesten ikke sopp og se og null resultat. Mye blåbær som smakte bra.

Map