Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Himingen - kremtopp på Lifjell

Date:
05.09.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
2:30h
Distance:
5.5km

Tur til Himingen med trivelig følge: Chris (Christian König) , Øyvindbr (Øyvind Brekke) og Mayhassen (Øyvind Mathiassen) . Parkerte ved stor p-plass på Myregvarv. Opp hit var det 70,- i bompenger, men automaten var "dessverre" ute av stand. Flott og merket sti til topps. Tørr jord og blank kvartsitt å gå på hele veien. Himingen er virkelig en kremtopp med grom utsikt som kan anbefales. I tillegg ser den stilig ut på avstand, en skikkelig tind! Kan anbefales både for store og små. Tok oss god tid til å prate og ble sittende en god stund på toppen før vi returnerte. Perfekt ettermiddagstur! Takk for turen, gutter! :-)

Map    

Heksfjell

Date:
30.10.2011
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:10h

Øyvindbr (Øyvind Brekke) har skrevet en turrapport HER

Map     2 comments

Lifjell på sitt vakreste?

Date:
24.10.2010
Characteristic:
Hillwalk

Turrapporten kan du lese HER

Map    

3-dagersraid i vakre Telemark

Date:
18.06.2010
Characteristic:
Hillwalk

Når jeg skriver juni forbinder jeg ofte denne måneden som en ”mellomsesong”. Altså er det verken vår eller sommer (les: snøfritt) i høyfjellet. Da passer det utmerket å jakte etter noen lavere knauser – kommunetoppraid i Telemark! Det ble meg og Frigg som dro av gårde med bilen fredags morgen. Været var helt OK og det skulle det være i to dager til. Jøronnatten (1275) i Bø Jeg klarte å motstå fristelsen ved å ta av til høyre fra hovedveien litt for tidlig (mot Sommarland i Bø!) og kjørte opp fra Kasin til Myklestulbrua. Presterte å parkere ved bommen nedenfor Listaul. Fant ut at jeg var på feil spor da jeg kom joggende opp dit… Sprang dermed ned til bilen, kjørte gjennom den åpne bommen ved Myklestulbrua og parkerte i veikrysset før Myklestul. Valgte å bruke fjellturene som >>>

Map    

Kløvtur på Lifjell

Date:
10.09.2004
Characteristic:
Hike

Kløvtur på Lifjell med Asker Trekkhundklubb. Vi startet på fredagen fra Jønnbu og gikk opp til en flate like øst for Gleksefjell der vi teltet. På kvelden stakk jeg og pappa oppom Gleksefjell som hadde fin utsikt. Resten av turen ble stort sett med mye regnvær. Lørdagen gikk vi til Ormetjønnan via Mjeltenuten og Hollan. Kveldstur til Sunnstulnuten. Søndag gikk vi tilbake til Jønnbu via Oksladalen.

Map