Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Høyest i Vestby - igjen

Date:
23.12.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Fikk høre at det var oppdaget nok et høyere punkt på Høyåsen i Vestby. Dette er tredje gang jeg tar turen hit. Sammen med mor og far tok vi en pit-stop på vei hjem fra Råde etter å ha besøk søsteren min og familien. Fulgte en traktorvei et stykke innover i skogen og måtte inn i bushen på slutten til vi fant den aktuelle kollen (se kart). Ingen stor opplevelse, men vi fikk i alle fall frisk luft og mosjon.

Map     1 comment

Ny tur til Vestby

Date:
17.01.2010
Characteristic:
Hike

Skrev tidligere at jeg godkjente punktet jeg var på ved forrige forsøk. Men etter mange timer med grubling og søvnløse netter måtte jeg få løs grillen og reise i nærmest ens ærend til hovedtoppen, bare for å ha vært der. :) Fikk med Carl Fredrik som ikke hadde truger, og det ble en fin treningsøkt i en halv meter snø inn mot punktet. Målte med GPS ca. 140 meter, så det er nok ikke mye forskjell ifht toppen jeg var på i fjor (målte den til 143 meter den gangen). Det stod et skilt på toppen "Høiåsen" (128 moh. helt på tryne). På tilbakeveien ble det mørkt, men desto mer spennende.

Map    

Kommunetopper i Akershus

Date:
18.10.2008
Characteristic:
Hike

Etter barmarksløp på Jordbru med bikkja som er i en hard treningsperiode om dagen, ble vi nødt til å stresse ned litt og ta noen lette kommunetopper med fatter`n. Kjørte Drøbakstunnelen og ut på Nesoddlandet for første gang, parkerte på Alværn Ungdomsskole for å ta kommunens høyeste topp - Toåsen (220). Fulgte en sykkelvei en kilometer øst til en åker og tok rett på Toåsen. Opp her fortjener nok en grønn trekant i kommunetoppbibelen. Det var fin utsikt mot Bunnefjorden og Tusenfryd som nok er stengt for sesongen. Tilbake fulgte vi en blåmerket sti mot vest, og tok mot venstre i et kryss til gangveien. Deretter gikk ferden ned E6en og tok av mot Hvitsten. Parkerte på et gårdstun ved Rønjul og gikk sørover på en sti innover i den tette skogen. Underveis støttet vi på bunkers >>>

Map