Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Heimdalshøe

Date:
19.04.2009
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
2:10h
Distance:
12.0km

Utrolig hvor lenge jeg sov denne natten. Etter å ha spist Spagetti à la Capri forrige dag sovnet jeg pladask klokken 19.30 og stod opp klokken 08.00. 12,5 timer søvn på hardt underlag er en stund! Det blåste litt mer denne dagen, men sola skinte som alltid før. Etter frokost pakket jeg sakene i pulken og rant ned til Bessheim. Jeg bestemte meg for å ta en liten tur i dag også siden jeg ikke ble helt knekt forrige dagen. Målet ble kommunetoppen i Nord-Fron; Heimdalshøe (1843). Bilen ble parkert i en veilomme vest for Bruskardstjønne, og jeg kunne se at jeg ikke var alene på tur denne dagen. Det nærmest krydde av turister rundt Leirungsdalen og på Valdresflya. Jeg sparte ikke vesentlig på kreftene oppover bakkene mot Heimdalshøe. To korte stopp hadde jeg før toppen ble nådd etter >>>

Map    

Kveldstur til Ruten

Date:
18.03.2007
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:00h

Nok en gang forsøker jeg å gå på Ruten, nå med pappa og Frigg. Det var tørrsnøføre og litt trått. Vi la i vei fra Dalseter, gikk en litt annen skråning oppover, vi kom opp! Vindstille og flott utsikt ventet oss. Rant ned igjen på 26 min. Fin tur!

Map    

Bomtur til Ruten

Date:
16.03.2007
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:12h

Ble kjørt til Dalseter der jeg gikk på ski i løyper og etter hvert scooterspor mot Ruten. Da jeg passerte skaret sør for Gråurda blåste det så kraftig at jeg ikke klarte å gå framover, måtte rett og slett snu, litt surt. Rant ned til Espedalen fjellhotell der EM i hundekjøring ble arrangert. Tok en skitur i lysløypa der nede i stedet.

Map    

Flakkshøa og Langtjønnhaugen

Date:
14.08.2006
Characteristic:
Hike
Map    

Rundtur på Kvamsfjellet

Date:
13.08.2006
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Tur på Kvamsfjellet

Date:
02.10.1998
Characteristic:
Hillwalk

Tilbrakte deler av høstferien på tanta mi sin firmahytte (Aftenposten) på Kvamsfjellet. Denne fagre høstdagen startet vi fra veien sørøst for Måsåplassen og fulgte stien opp til Sukkertoppen og videre inn til Nåsåberget. En kjempefin tur i Rondanes forgård!

Map    

Hovdepiggen

Date:
01.10.1998
Characteristic:
Hike

Tur til Hovdepiggen høstferien 1998.

Map    

Varden ved Rondablikk

Date:
30.09.1998
Characteristic:
Hike

Tur ved Rondablikk med Bestemor, Bestefar og tante Heidi.

Map