Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Buldring på Ramstadstrond

Date:
19.05.2020
Characteristic:
Bouldering

Fine muligheter for buldring på Ramstadstrond. Har forhørt meg med Gudrun på Nordigard Ramstad om at det er greit å bruke kampesteinene på deres eiendom, og hun har også sagt i fra til naboen på østsida der det også er mange fine steiner med buldrepotensiale. Det krever en pussing, så blir det bra! Bilder av steinene:

Map    

Buldring i Notodden

Date:
09.09.2016
Characteristic:
Bouldering

Knut og jeg sjekket ut buldrefeltet ved den såkalte Kjærlighetsstien ovenfor Notodden, etablert av Geir Grimeland. Sjekk klatrefører for Telemark. Parkerte i veien nedenfor Tinnekasin, og herfra var det kun 5-10 minutter gange på utydelig sti til vi ankom feltet som består av korte klipper i buldrehøyde. Likevel var det mye gjengrodd og mange kjipe landinger, så ble dessverre ikke helt frelst. Fjellklatrere synes buldring er skummelt, og buldrere synes fjellklatring er skummelt...

Map    

Buldring i Stange

Date:
24.03.2016
Characteristic:
Bouldering

Hyggelig gjensyn med Mayhassen (Øyvind Mathiassen) og dama Laila. Fikk en bra buldreøkt på Stangebleau som byr på MANGE gode muligheter for buldring. Var tørre og fine forhold og tele i bakken. Fikk ikke sendt noe særlig mer enn 6b+ bulder, men forsøkte på den bratte klassikeren "Stigende rus" (7A) som nok trenger en del mer øving før den sitter. Tror absolutt at buldring er løsninga for bedre form også i klatreveggen. Videre ble resten av påsken feiret på Blefjell med familien før turen gikk videre til Sogndal. Takk for turen! :)

Map    

Klatre- og buldretur til Ål og Gol

Date:
04.10.2013
Characteristic:
Bouldering

Selv om det er eksamen på tirsdag orket jeg ikke tanken på en hel helg med konstant lesing. I stedet hang jeg meg med Lurkarlaget på klatretur til Hallingdal. Kjørte fra Sogndal fredag ettermiddag og campet ved Hovda i Ål. Fant oss en fin leirplass som ligger særdeles sentralt til de mange buldrefeltene i området, sjekk http://www.klatring.no/Nyheter/tabid/4605/articleType/ArticleView/articleId/4891/Minifrere-for-buldring-i-Al.aspx Dette ble en svært trivelig helg med mange andre klatrefrelste personer. På lørdag startet vi med cragging på Natten ved Rotneim i Gol. Tok litt tid før fjellet tørket etter gårsdagens regnvær. Etter det fortsatte vi med buldring ved Hovda. Senere på kvelden ble det night-session buldring og photoshoot før vi slappet av med kos rundt leirbålet. Søndagen ble stort sett bare buldring i nærområdet før vi reiste tilbake til Sogndal. Takk for en super helg!:)

Map     1 comment