Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Båltur i Tronoberget

Date:
07.12.2020
Characteristic:
Hike

Bålovernatting i Tronoberget med mortenh (Morten Helgesen) . Noe isete på innmarsjen opp stien til Tronoberget. Fant en fin utsiktspost på vestsida med flott utsyn over Lom og Skjåk. Var noe turbulent vind utpå kanten, så måtte flytte bålet litt lenger inn i skogen etter hvert. Takk for en trivelig tur, Morten!

Map    

Skardsbøfjellet

Date:
30.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Rundtur på Skardsbøfjellet med Aila og Akita fra Skardsbø.

Map    

Feigefossen

Date:
24.10.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
1:05h
Distance:
3.1km

Turisttur til Feigefossen med Endre og Øyvind. Gikk helt inntil fossen, selv om det står på skiltet at det ikke er anbefalt... Dog, lite vannføring ifht tidlig på sommeren. Flott skue!

Map    

Båltur til Sandneshovden

Date:
24.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
3.4km

Overnattingstur til Hovden med Endre og Øyvind. Hadde i utgangspunktet planlagt tur i Breheimen med overnatting på Arentzbu, men pga korona og stengte hytter endret vi på planene. Uansett var været så som så, men for en bålovernatting var det perfekt. Kjørte helt opp til Nystølen (40,- bompenger kontant) på litt humpete vei (bør ikke være lavt understell) etter en liten turisttur til Feigefossen. Herfra var det grei sti oppover Sørheimsdalen. Planen var å finne en bålplass ved kanten av stupet mot Lustrafjorden i nærheten av Sandneshovden. På vei oppover bushet vi inn i skogen etter å ha forlatt stien. Fant en fin bålplass og en flat overnattingsplass litt høyere oppe under presenning. Ble en veldig koselig kveld. Tenker at det må være fin solnedgang herfra dersom det ikke >>>

Map    

Telt- og fisketur i Sogndal

Date:
01.10.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
1:23h
Distance:
3.3km

Tur med Ida og hundene. Gikk fra turparkeringen på Fretland og opp den private grusveien til Djupadal. Litt kjedelig å gå langs veien, men fra Djupadal var det fint og lettgått terreng på sti. Først inn til Hundsvatnet før vi trakk opp til tjernet som heter Kyrauga. Her slo vi opp teltet for natten. Ble en koselig kveld med litt fisking, en tur opp på en lokal topp like nord for tjønna og bålkos på kvelden tross litt sur vind. Prøvde oss på litt fisking neste morgen, og fikk faktisk tre ørret (Ida fikk dog alle tre...). Ruslet etter hvert ned igjen til bilen etter en fin tur! Rute dag 1

Map    

Båltur til Loftesnesfjellet

Date:
28.09.2020
Characteristic:
Hike

To år som kjærester <3

Fosskollen

Date:
26.09.2020
Characteristic:
Hike

Tur med familien til Fosskollen fra Damtjern.

Map    

Hagahogget

Date:
25.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
3.8km

Tur til Hagahogget med Ida og hundene.

Map    

Brandsøyfjellet

Date:
21.08.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
1:16h
Distance:
3.7km

Roadtrip med campingtouranen med Ida og hundene. Etter en natt på Ramsdalsheia ved Naustdal kjørte vi til Florø og gikk en tur på Brandsøyfjellet/Solheimfjell. Fin rundtur på godt tilrettelagt sti, og flott utsikt over byen. Måtte springe fort ned igjen da et tordenvær hentet oss inn. Kjørte deretter videre til Skjåk via Svelgen der vi spiste lunsj på hotellet.

Map    

Togga

Date:
19.08.2020
Characteristic:
Hike

Tur mot Togga med Ida og hundene.

Map