Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Gloføken

Date:
26.06.2008
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h

Kløvtur med sommerhundekjørerskolen til Gloføkkampen og Gloføken. Det var jeg som foreslo å stikke oppom Gloføken. Jeg og Iver hadde litt intern konkurranse om å komme først opp til sistnevnte topp en seier undertegnede tok hjem;-)

Map    

Tverrfjellet i Trysil

Date:
22.06.2008
Characteristic:
Hike
Duration:
1:22h

På vei til Sommerhundekjørerskolen 2008 ved Langsjøen fant jeg og pappa ut at Tverrfjellet var et greit turmål for å dele opp kjøreturen. Startet fra Tverrfjellsætra og fulgte en sti bak en av de innerste selene oppover mot fjellet. Om ikke lenge var vi over tregrensa, og vi kunne slippe hundene løs under oppsyn. Siste bit opp til toppen var preget av stein. Her var det fin utsikt, bla innover i søta brors rike. Det gikk raskt ned igjen også. En kort og fin tur med kun to små pauser!

Map    

Utvikfjellet

Date:
14.06.2008
Characteristic:
Hike
Duration:
3:08h
Map    

Geitåsen

Date:
12.06.2008
Characteristic:
Other trip
Duration:
2:15h
Distance:
26.5km

Dro på rulleskitur klassisk langs den vanlige veien ut mot Akland, på veien hadde jeg 3*3 min I3 intervaller. Ved keramikkbutikken tok jeg av til Røed Camping. Spaserte opp på Geitåsen og Loftshei med skisko, samme vei tilbake. Geitåsen ser man fra hytta vår på Langesand der den ligger innerst i Sørfjorden. Artig med en tur dit! Ble 26,5 km totalt.

Map    

Sørlandsraidet

Date:
10.06.2008
Characteristic:
Other trip
Duration:
12:40h
Distance:
182.0km

Kart, GPS-track og høydegraf fra turen: Forord (dagene før dagen): De siste dagene har jeg tilbrakt på min families landssted i Risør, det har vært noen fine dager, men en god del vind. Før jeg dro sørover tok jeg en titt på min gode venn Norgesglasset for å sjekke om det var noen topper i området. Jeg bestemte meg for å vurdere noen kommunetopper, og plukket ut på World Wide Vikings ( www.wwv.no ) sin hjemmeside. To dager før ”turen” jeg skal skrive om var jeg en tur innom Arendal for å delta i mitt første O-løp. Det var kretsmesterskap og jeg fant postene, men som nybegynner tok jeg feil på en post da jeg ikke skjønte kontrollkodene for mine poster. Etter det kjørte vi nordover fra Froland og sprang gjennom tett eikeskog opp på Ansmyrheia (260). Tvedestrand kommune sin høyeste >>>

Map    

Ansmyrheia

Date:
08.06.2008
Characteristic:
Hike
Duration:
0:54h
Distance:
3.0km

Etter et O-løp i Arendal tok jeg og pappa oss en tur til Tvedestrand sin høyeste topp - Ansmyrheia. Startet fra Vålandstjern og turen ble stort sett preging av krungling gjennom skogen til toppen. På høyeste punkt var det mest skog, men litt utsikt på østsiden mot havet. Etter denne turen badet vi i Nedre Vølan, og så sykla jeg hjem til Langesand i Risør om Solberg og Laget. Fin sykkeltur forøvrig! 37 km og 28 km/h i snitt.

Map    

Delvis "Opp Kantebakk"

Date:
04.06.2008
Characteristic:
Jogging
Map    

Skaugumsåsen Opp

Date:
03.06.2008
Characteristic:
Jogging
Map