Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Ishovden

Date:
08.10.2006
Characteristic:
Hike

Tur på vei hjem fra hytta. Startet fra bommen ved Nørdsteteig og fulgte veien et stykke oppover før vi skar av til høyre på en sti. Stakk oppom østtoppen på Skinnuten/Kvammeskinnut (1021) før vi gikk ned til Ståvåtjønn. Fulgte stien på østsida av denne et lite stykke før vi gikk opp til toppen av Ishovd. Fin utsikt! Tilbake gikk vi omtrent samme vei, men skar ned til veien i Åsdalen litt tidligere på en annen sti vi fant.

Map    

Åmotsdalstur

Date:
05.10.2006
Characteristic:
Hike

Tur med familien til Springarnutane, gjennom Gryvleskaret og bålkos ved Listaul på Krakkset (nordstaulen). Elise, venninna til Synne var med.

Høsttur på vidda

Date:
01.10.2006
Characteristic:
Hike

Tur i Høstferien med pappa, Synne og Ida. Vi startet fra Byen og skulle sykle hele veien inn til Rauhelleren uten å vite at det ikke var noen grusvei inn dit... Det ble en aldri så liten utfordring, spesielt for jentene som ikke er vant med terrengsykling. Stakk oppom Nappen og Midstrandnuten på veien. Ved Midtstrandnuten fant vi ut at det var bedre å gå de resterende kilometerne. Der elva fra Flotatjønne kommer fant vi en fin teltplass. Senere på kvelden tok vi en tur opp på Langesjønuten, Midtnuten og Langenuten. Nydelig kveldssol i vest ved Hårteigen! Dagen derpå var ikke like fin.. Grått og vått høstvær, så vi fant ut at neste natt skulle vi ta på Rauhellerens selvbetjeningskvarter. Selv om været var trist valgte vi likevel å ta den planlagte turen opp til Store Skrekken, >>>

Map