Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Tur til Rust

Date:
09.10.2005
Characteristic:
Hillwalk

Tur med familien og Synnes venninne Hanna i høstferien. På vei hjem fra hytta fant vi ut at vi ville rekke en tur til Rust eller Brenderustfjell som det heter på enkelte kart. Parkerte ved lysløypa sør for Groven og gikk opp traktorveien som går et stykke opp mot Tjørnstaul før det blir sti. Fra Tjørnstaul fulgte vi søkket i retning toppen. Jeg stakk selvfølgelig også oppom Tjønnstaulnuten for å ha med en til på lista. Nydelig utsikt fra toppen i fin kveldssol. Samme rute tilbake. Takk for en herlig høstferie i Åmotsdal!

Map    

Gryvla

Date:
07.10.2005
Characteristic:
Hillwalk

Tur til Geitenuten og Gryvla fra hytta. Returnerte om et lite vann øst for Tågetjønn der vi kastet pinne med Frigg.

Map    

Kvassfjell

Date:
06.10.2005
Characteristic:
Hike

Tur sammen med familien og Hanna, venninne til søsteren min. Parkerte ved Fossheim. Fulgte god vei/sti til nordenden av Hasletjønn der vi fyrte bål og koste oss en stund. Tuslet videre og opp på Kvassfjell. En stilig topp med spredt skog som ses fra både hytta mi og E134 ved Ambjørndalen. Gikk samme vei tilbake til bilen. Pappa derimot gikk helt tilbake til hytta som ligger ved Geitenuten .

Map    

Daggrønuten i tåke

Date:
11.09.2005
Characteristic:
Jogging
Map    

Høsttur til Skirveggen

Date:
10.09.2005
Characteristic:
Hillwalk

Tur med min familie og noen venner av oss som hadde hytte på Vegglifjell ved skiheisen. Vi gikk stien inn til Slepeskaret. Herfra fortsatte jeg, pappa og Geir opp til Skirveggen. Kjempevær og kjempeutsikt herfra!! Tilbake gikk vi om Storhovda, Hestevarden, Rustnuten og Tjønngrønuten.

Map    

Kløvtur med ATK

Date:
03.09.2005
Characteristic:
Hike

Var med Asker Trekkhundklubb på den årlige kløvturen. I år var Blefjell bestemt destinasjon! Startet fra P-plassen ved Nordstul på fredagen og satte camp like før Sigridsbu. Neste dag var det strålende høstvær og vi gikk over Bletoppen, forbi Brørsteinan og satte en ny camp i dalsøkket øst for Flesebekkble . Søndagen reurnerte vi tilbake til Nordstul via Vassholet og Sudstul. Takker gjengen for en hyggelig tur! -> Flere bilder finner du på ATK sin HJEMMESIDE .

Map    

Kikut med tante

Date:
01.09.2005
Characteristic:
Bike trip
Map    

Nedgåingstur i sleip ur

Date:
27.08.2005
Characteristic:
Hillwalk

Skulle løpe Turtagrø-Fanaråken Opp denne dagen. Men på grunn av snøvær natten i forvegen ble løpet endret til å bli et 17 kmasfaltløp til Sognefjellshytta. Jeg sykla med Frigg på rundt 50 min og Halvor løp på 1:34:54. Etter løpet fant vi ut at det var mer krutt i beina så vi tok oss en fjelltur opp til Kolnosi nord for Skagastølsryggen. Fulgte stien opp til Tindeklubbhytta og spaserte opp ura til toppen. I ettertid ser jeg at vi bare var på 1694-toppen som er to meter lavere enn pkt 1696 lenger øst... På vei ned begynte det å snø, en smak av vinter i august!

Map    

Treningsøkt til Gausta

Date:
21.08.2005
Characteristic:
Jogging
Map    

Tur til Marigrønutan og Svafjell

Date:
20.08.2005
Characteristic:
Hillwalk

Tur med pappa og Halvor. Vi startet fra hytta ved Geitenuten og gikk stien til Svain. Herfra opp på Marigrønutan. Fin utsikt herfra! Videre gikk vi opp på Svafjell før vi returnerte om Kinsarviknuten og Snofonnskaret.

Map