Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

"Colaruta" opp

Date:
31.07.2003
Characteristic:
Car drive

Etter Høg-Gia tidligere på dagen tok jeg og pappa den feige måten å bestige Tron på - å kjøre til topps! Onkel Halvor hadde for noen år siden besteget denne toppen til fots fra dalen, sånn skal det gjøres. Den gangen visste han ikke at det gikk vei opp, så han ble litt småergerlig da en gjeng fete japanere kom kjørende forbi ham mens dem nippet til en milkshake. Etter Tron kjørte vi sørover Østerdalen og fant en campingplass på en sidevei i nærheten av Koppang. Vi slo faktisk teltet opp midt i veien og håpet det ikke kom noen kjørende...

Map    

Vegetasjon over 1600 moh!

Date:
31.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

Startet fra Gløtlægret og gikk runden Høgegga-Tostenkollen-Storkollen-Høggia-Låggia-Bjørntangen. En nydelig dag og en flott tur, spesielt behagelig var at tross høyden så var det vegetasjon hele veien. :-)

Map    

Fin sti til toppen

Date:
30.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

Etter Elgspiggen reiste vi videre til selvbetjeningshytta i Raudsjødalen og campet her. Herfra tok vi en kveldstur langs en meget behagelig og fin sti til toppen av Raudsjøpiggen. Flott utsikt også! Var innom Østre Raudsjøtangen også. Spaghetti à la capri til middag. Nam, første gang jeg smakte på dette.

Map    

Markant topp

Date:
30.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

Startet fra Spekedalssætra og fulgte en sti opp mot toppen. Kjempekul topp med panorama! En del ur opp til toppunktet.

Map    

Glemte kamera på denne kremturen

Date:
29.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

En lang tur i fint vær, men uten kamera som vi glemte igjen ved teltet. Startet ved Gjota og første toppen i dag var Nordre Sølen, det gikk god sti til østsida av toppen. Overraskende nok stod det en reinsdyrsflokk på toppen! Videre gikk vi ned i skaret og opp på Store Rendalssølen, flott utsikt i alle kanter. Vi orket også den siste Sølen (søre) fra Skardstjønna. En fantastisk flott tur! Til kvelds fikk bikkja deilig potefett på labbene!

Map    

Kremtopp på Hurumlandet

Date:
18.07.2003
Characteristic:
Bike trip
Map    

Åsraid i Vestmarka

Date:
06.07.2003
Characteristic:
Hike

Åsraid i Vestmarka med sykkel og føtter som framkomstmiddel. Startet hjemmefra og besteg Furuåsen (259), Eikelundshøgda og Ramsåspynten. En deilig sommerdag i marka!

Map    

Tur til "kuppelen"

Date:
05.07.2003
Characteristic:
Hike

Tur med familien+Synnes venninne Åshild. Vi startet fra Østmarksetra og gikk til topps via Hauktjern og Lille Haukåsen. Hadde lenge beskuet denne kuppelen på toppen fra Vestmarka, så det var moro å oppleve den på nært hold. Så forresten en svømmende orm i Ulsrudvannet på vei tilbake.

Map