500fjell

500fjell

Sondre Kvambekk
(Member since: 06.01.2010)
Birthday 14.02.1991
Postal address Sogndal
Phone number +47 400 46 610
Email post@500fjell.no
Country Norway
Account Administrator

Velkommen til 500fjell - vi tilbyr profesjonelle tjenester innen fjellføring, brekurs, klatrekurs og skredkurs.

www.500fjell.no

Under "Mine turer" finner du også beskrivelser fra diverse turer som har med fjell og friluftsliv å gjøre, i og utenfor Norge. Håper dette kan inspirere deg som leser og gi nyttig informasjon når du skal planlegge neste tur.

Sondre er oppvokst i Asker, men har helt siden barneårene tilbragt mye av sin tid høyt til fjells. Med en sterk glede og genuin interesse for toppsamling har han blant annet som tidenes yngste besøkt samtlige av Nordens fjelltopper over 2000 meter, Norges kommunetopper og et firesifret antall fjelltopper rundt omkring i verden. Siden 2009 har interessen for fjellklatring og skikjøring fått større oppmerksomhet og det har etter hvert blitt gjennomført en rekke turer til destinasjoner som Alpene, Kenya, Yosemite, Jan Mayen, Kjerag og Argentina. Med bakgrunn som aktiv hundekjører og langrennsløper elsker Sondre lange turer i fjellheimen, og han har blant annet besteget samtlige 2000-meterstopper på under ett døgn i områder som Hurrungane, Breheimen, Dovrefjell og Rondane.

Til daglig er Sondre bosatt i Sogndal og jobber med kurs- og føringsvirksomhet innenfor ski og klatring i høgfjellet hele året. Å veglede mennesker trygt på veien mot å realisere sine drømmer, samt å legge til rette for sterke naturopplevelser i et trivelig fellesskap er selve drivkraften i virksomheten til Sondre.

Av utdanning har han en bachelor i friluftsliv fra Høgskulen i Sogn og Fjordane, og er utdannet adjunkt med spesialisering innenfor friluftsliv fra Høgskolen i Telemark. Sondre er i tillegg godkjent skredinstruktør, klatreinstruktør og isklatreinstruktør gjennom Norsk Fjellsportforum (NF), og er for øyeblikket under kvalifisering hos Norske Tindevegledere (www.nortind.no) for å kunne bli internasjonalt sertifisert IFMGA Tindevegleder.

Dersom du har en spirende drøm om å bestige et høyt og krevende fjell, finne den gode og trygge snøen eller rett og slett øke din egen kompetanse innenfor tindesport og høgfjellsfriluftsliv – ta gjerne kontakt med meg på post@500fjell.no

Vi ses til fjells!

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.