Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Svarttjernhøgda - kommunetopp Jevnaker

Date:
22.11.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
2.9km

Map    

Sørøst for Blåkampen - Vestre Slidre kommunetopp

Date:
13.11.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
5.7km

Map    

Blåkollen

Date:
06.11.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
26.6km

Map    

Fagerdalshøe og Kongsliknuppen

Date:
23.10.2022
Distance:
7.2km

Etter turene i Veodalen hadde jeg fortsatt dagslys igjen til å rekke de siste 2 toppene på Jotunheimen 100pf lista, ved Bygdin. Tenkte det burde gå på 2,5 timer, men ble i tvil da jeg så opp mot Heimre Fagerdalshøe; såg høgt ut og langt. Og noe slitne bein var nok grunnen til litt fallende motivasjon. Gikk for et forsøk og klarte å holde et greit tempo opp i snøen. Ruta ble til mens jeg kom opp i høyden, og "traversen" over ryggen og så ned igjen til Fagerdalen var alldeles perfekt. For en utsikt over Bygdin! Crisp luft og sikt, alt blir så "reint" i slik høstvær og nysnøen forsterker det hele. Utsikten over Vinstre var også strålende. Ble en fin runde som jeg ikke glemmer så lett!

Map    

Veofjellet - drug tur

Date:
23.10.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
9.8km

Drug tur til å være så kort! Ser ikke så langt ut, men fra Heranos ser man bare Fuglhøe som er en god kilometer nærmere. Og så er det en ensformig tur. Men fint lell!

Map    

Veslkjølen - perfekt tidspunkt

Date:
23.10.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
9.3km

Denne toppen stod igjen i Veodalen etter et raid i fjor. Rakk ikke toppen den gangen, som ble den eneste toppen i området som stod igjen på Jotunheimen 100pf lista. Har ikke tenkt på et passende tidspunkt for turen, men bare dro nå seinhøstes i håp om at vegen inn fra Randsverk var kjørbar. Flaks at elva var delvis islagt. For det hadde blitt enten veldig langt å gå eller veldig kaldt å vade over Veo! Sneik meg over på usikker is med brodder, som jeg hadde tatt med i tilfelle. Isen holdt og turen opp på kjølen var strålende. Deilig med akkurat passe snø, og utsikta til Veotinder, Glittertind og Nautgardstind var fabelaktig!

Map    

Juvasshøe - Norges letteste!

Date:
22.10.2022
Distance:
0.1km
Map    

Galdhøe - får ta det man får

Date:
22.10.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
12.0km

Hadde håp om god snø og strålende vær. Fikk ingen av delene. Men jeg fikk meg en tur, og alltid stas og opp på Piggen. Fikk godt betalt med primærfaktormetere, og fikk 4 toppnåler. Ikke verst det. -Og fikk gode skiforhold ned preppa-bakken, under tåka vel og merke. Fikk heller ikke lyst å utforske snøforhold ned mot Svellnose, ikke noe skiforhold der det ikke ligger bre under snøen. Fikk ikke betalt for 1/2 time venting på sikt på toppen heller, og sikten vedvarte dårlig ned hele piggbreen. Holdt venstre inntil ryggen, men en rufsete sprekk/istårn ganske langt inn mot berget var noe utrivelig. Kan hende det er bedra å følge høyresida, slik jeg kunne skimte nedi der, men absolutt å anbefale å sjøl vurdere det i god sikt, ja! Fikk meg en tur da, første med ski denne sesongen. >>>

Map    

Skjellbreida og Hærfjellet

Date:
18.09.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
22.7km

Map    

Torpevassfjellet

Date:
11.09.2022
Characteristic:
Hike
Map