Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Skarven - god kjøresnø

Date:
28.03.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Etter gårsdagens dårlige forhold å kjøre ski i, satset vi på en bankers inn mot en topp fra Loftskarsætra. Skarven ble valget da føret syntes å være ganske bra. I tillegg var det en lav topp for å unngå å være mye i sterk vind, og turen var kort slik at vi kunne være hjemme igjen i grei tid på kvelden. Også meget sterk vind oppe i høyden i dag, spesiellt i kastene. Sikten var god i skiftende skydekke Råtten snø helt nederst, ellers greie forhold med hardt øverst og passende mykt topplag midt i. Godfølelse på ski nedover Fornøyd etter to fine turer i Isfjorden på slutten av påska. Spesielt ettersom det virket som det var kun der i landet det var noenlunde sikt og sol de siste fridagene.

Map    

Blåfjellet - fin utsikt

Date:
27.03.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Tur til Isfjorden da Romsdalen er spådd Sør-Norges fineste vær i slutten av påsken. Jeg og Roger reiste opp lørdag for å møte Hallgeir, Guro og Geir. Turen søndag ble bestemt å bli Blåfjellet i håp om le for vinden og sikrest snøforhold. Det var nok en bra teori, men forholdene i fjellet denne dagen var nok uansett svært vindfullt. Harde vindkast blåste oss ut av balanse. Forholdsvis stabil snø, selv om vi oppdaget lagdeling som sviktet etter betydelig belastning. Tok forhåndsregler i forhold til dette. Stort sett fint vær ga super utsikt mot Gjuratinden, Vengetindene og Trollveggen - bare avbrutt av ett kvarter med regnvær! Turen gikk opp en skogsbilveg fra en kraftstasjon ned i Grøvdalen. Opp lia i tynn skog, langt innover fjellet og rundet fjellet i vestsiden. Ikke spesielt >>>

Map    

Prestkjerringa - jentenes første topp på ski

Date:
23.03.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Familietur på påskens fineste dag. Småjentene gikk hele vegen sjøl, de er helt fabelaktige på ski! Og storkoser seg med alt som har med vinter, ski og leik.

Map    

Prestkjerringa - i måneskinn

Date:
22.03.2016
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
1:00h

Et plustelig innfall når det normalt er sengetid. En så klar fullmånenatt ga inspirasjon til en spontan tur på Prestkjerringa. En times tur i flott, klart og månelyst vær.

Map