Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Tåkeheimen

Date:
01.08.2018
Map    

Mye vind

Date:
26.03.2017

Godt å være på tur i hjemtraktene. I dag for første gang i mitt voksne liv, blåste det så mye på toppen av jeg måtte legge meg ned og støtte med stålkantene for å ikke blåse avgårde...moro. Så toppen av bøblåheia måtte avbrytes...MEN god fart tilbake over fjellet, bare med å stå rett opp og ned på skia, og fellene fortsatt på :-D Nydelig tur ned igjen

Map    

Åndstadblåheia

Date:
25.03.2017

Merkelig det der....å komme hjem..å gå i fjellene som er har hatt som utsikt fra gutterommet i så mange år, uten å besøke dem på annen måte en i tankene. Hvor mye har en ikke gått glipp av...men aldri for seint å besøke.... læll. Vesterålen er flott selv i vind og sludd :-D

Map    

Elefantastisk

Date:
11.08.2016
Distance:
3.7km

Map     2 comments

Kvalsauktind

Date:
10.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.1km

Map    

Galten og Vikheia

Date:
09.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.9km

I følge beskrivelsen skulle det være sti her ett sted. Vi fant mye dyre tråkk, men ikke hovedsti. Noe som lignet på hovesti kom fra motsatt side, vikheia..men usikker på videre ned derfra. På tur ned valgte vi østsiden, nos som så ut som den det enkleste terrenget å ferdes i. Vi fant litt kantareller, som ble ett plaster på såret etter en regnfull dag. Lenge siden jeg har vært så våt, at alt tøy ble tatt av før jeg satte meg inn i bilen, og kjørte hjem i underbuksa.

Map    

Ånstablåheia

Date:
08.08.2016
Distance:
2.7km

Map    

Amalie's Valg

Date:
06.08.2016
Distance:
9.7km

Ny kremtur i vesterålen. Amalie fikk kart og bilder foran seg, og tilbud om å velge den toppen hun selv syntes så flottest ut. Valget falt på Lamlitienden, den høyeste toppen på hadseløya. At det også var en litt luftig tur, når en tråkker i fra Nyken siden var vi ikke klar over...men det var bare med på å udødeliggjøre turen, og brenne den inn på harddiskene vår for evig tid.

Map    

Halve traversen opp til Skata fra Vest.

Date:
05.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.5km

Elefantastisk tur opp til område rundt min fødeplass. En skulle ha vært kakket i hode over å aldri ha vært her opp før...;) Vakrere og luftigere travers har ikke jeg sett i Vesterålen..ennå :-D Tåka lå nedover ørene, så vi startet dagen med padletur. Syntes jeg så litt solglimt innimellom, så vi tok på tursko og satset på å komme oss over skyene. Og jepp, for en dag det ble.

Map    

Marabalsk flott tur til Skredtind

Date:
04.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.4km

Map