Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Kommunetopp i Lyngdal og Farsund.

Date:
15.07.2012
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:22h
Distance:
5.0km

Kommunetopp. To topper på samme turen er ikke å forakte:) Sykkeltur opp til teletårnet ved siden av toppene. Beskue tårnet hvor det pågikk arbeid (de skulle sikkert flytte det en meter til høyre;) og bort til toppene etterpå. Fin utsikt 360, og spesielt ned mot kysten. Hadde sikkert vært flott å skue nedover når det er mørk og få se lysskjæret til fyret på Lista, skjære ut i mørket:) Ikke helt sikker på punktet vestskråning som er den ene "toppen", da det var flere småvarder som markerte hvert sitt sted, og kjempet om min oppmerksomhet. Hvem av dem som er det korrekte vet ikke jeg, men den uenigheten får "de" ta seg imellom;) Jeg besøke dem alle:)

Map    

Spjotheia

Date:
14.04.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
1:16h
Distance:
4.0km

Kommunetopp Søgne. Tur følge: Sniff Parkerte ned ved Røyrvatnet. To ting manglet i dag:( Fiskestang og kart på GPS`n.. Men det gikk greit lell. Fant frem til toppen med litt krysspeilinger i terrenget, og så jo etterpå at det gikk sti her. Kanskje lese litt beskrivelser neste gang før avreise... På tur-beskrivelsen til 500fjell , er det ett bilde av stiene opp til toppen som viser godt mulig veivalg. Gikk litt hurtig da vi skulle ned til Kristiansand i dag for å hente ny kajakk. Så brukte vi hjemturen til å snurre innom noen topper:)

Map    

Baneheia

Date:
14.04.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
1:25h
Distance:
4.5km

Kristiansand pf 100 topp. Tur følge: Sniff:) Parkerte på sted som var merket " parkering byskogen". Grei vei og sti opp til toppen. Valgte gammel sti tilbake, som gav en flottere turopplevelse enn ordinær sti, syntes vi:) Klatrefelt rett etter starten, som virket bra, og det var en god del folk der også:) Dårlig utsikt fra topp punktet, og heler ikke noe markering.

Map