Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Amalie's Valg

Date:
06.08.2016
Distance:
9.7km

Ny kremtur i vesterålen. Amalie fikk kart og bilder foran seg, og tilbud om å velge den toppen hun selv syntes så flottest ut. Valget falt på Lamlitienden, den høyeste toppen på hadseløya. At det også var en litt luftig tur, når en tråkker i fra Nyken siden var vi ikke klar over...men det var bare med på å udødeliggjøre turen, og brenne den inn på harddiskene vår for evig tid.

Map    

Halve traversen opp til Skata fra Vest.

Date:
05.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.5km

Elefantastisk tur opp til område rundt min fødeplass. En skulle ha vært kakket i hode over å aldri ha vært her opp før...;) Vakrere og luftigere travers har ikke jeg sett i Vesterålen..ennå :-D Tåka lå nedover ørene, så vi startet dagen med padletur. Syntes jeg så litt solglimt innimellom, så vi tok på tursko og satset på å komme oss over skyene. Og jepp, for en dag det ble.

Map    

Solskinn på Møysalen

Date:
02.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:45h
Distance:
25.0km

Møysalen ligger i BESTERÅLEN !!! Ikke nok med at toppen er utrolig vakker å se til i seg selv. Den er også kåret til Norges vakreste turopplevelse/ fjellbestigning (Friluftsmagasinet UTE). Også listesankere har en godbit foran seg, da denne toppen rommer kommunetopp status for TO kommuner, Sortland og Lødingen, og 21 andre peakbook lister.. At selve toppen ligger i en av Norges minste og vakreste nasjonalparker, ja det skjemmer heller ikke noen :-D...men nok skryt. Det er flere startpunkter opp til toppen. Alle disse møtes, og blir til en og samme sti videre opp til toppen fra Memurskaret (ca 500 moh), unntatt ruta inn fra Fiskfjord, som "kobler" seg på hoved-stien oppe ved "1000 m" platået. Lokanfjorden-Møysalen t/r 15 (i km (DNT -merket) Ingelsfjordeide/ Forkledalen >>>

Map     2 comments

Husbykollen

Date:
25.03.1988
Map    

Storheia

Date:
24.03.1988
Map