Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Furuåsen i svarte natta:)

Date:
02.11.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
0:47h
Distance:
2.8km

Akershus pf 100 topp. Turfølge Sniff:) Parkerte ved barnehage tvers over for Oppegård kirke. Fulgte oldtids vei ett stykke og så sti etter dette. Opp mot selve toppen fra sti kryss var det ikke merket, men god sti allikevel. Vi gikk i mørke med hodelykt, og hadde ingen problem med å finne toppen. På toppen var det ett "trigpunkt/tårn" som hadde blitt offer for tidens tann... Ikke mye utsikt, og særlig ikke siden det var mørkt. Men fin tur allikevel. God å øve litt på natt orientering:)) Fulgte samme vei tilbake.

Map    

Grønnliåsen

Date:
05.04.2012
Duration:
0:42h
Distance:
2.2km

Kommunetopp og litt til. Tur følge: Magnus og Sniff:)) Parkerte nede ved blokkene, og raskt sti opp til "toppen". Vi syntes det ikke var riktig å stoppe i oppoverbakke, så vi fulgte ryggen over og inn i Oslo kommune, til trig-punkt Grønnliåsen på "andre siden" av trig-punkt Tårnåsen. Flott sti oppe på ryggen her, med oldtids vei, pilegrimsvei og gamle gravhauger. Raskt ned igjen samme vei, og hjem til middag:)

Map    

Tømmerås

Date:
05.04.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
3:20h
Distance:
7.7km

Kommunetopp. Tur følge: Åse og Magne. Sigurd, Magnus, Amalie, og Sniff:)))))) Nye og hyggelige mennesker med på tur i dag:) Ikke hverdags, men gjerne til gjentagelse:) Parkering nede ved golfbanen. Fulgte blåmerket sti opp til toppen. Snø i dag, gitt, ja ja det var vel på tide. Fulgte skogsvei ned igjen, rød merket. Flott turterreng, og jeg og Magnus måtte innom en liten topp ekstra på tur opp (trig.punkt Svarverstolen 271 moh). Takk for fin tur alle sammen:)

Map    

Sørvest for Bollerudåsen

Date:
03.12.2011
Map