Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Oppskot

Date:
23.06.2012
Characteristic:
Bike trip
Duration:
0:57h
Distance:
5.4km

Pf 100 topp for både Akershus og Østfold. Turfølge: Sniff:) Kjørte inn til bom på skogsvei. Bommen stod åpen, men det var ikke farbart for min bil. Av med sykkel, og syklet inn til toppen. Grei skogsvei opp til toppen. litt myrete på slutten, og liten kneik til slutt. Flott utsikt fra topp tårnet. Ikke helt kongebilder siden det tas med GPS `en og regnvær, men men

Map    

Trøgstad varde

Date:
04.03.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
0:21h
Distance:
2.0km

Østfold pf 100 topp. Tur følge: Sigurd, Magnus, Amalie og Sniff :-)))) Varden ligger inne på gammelt militært område. Faktisk mulig å kjøre helt opp, og det er ønskelig. Ligger gammel stue her oppe som ser ut til å selge vafler og kaffe på søndager for turfolk. Men vi var der dessverre etter stengetid. Fortet venneforening ser ut til å vedlikeholde området godt. Moro å undersøke og se gammel militært område og gjenstander:) Norgeskart markerer to stk Trøgstad varde på kartet. Begge er på 271 m, så da falt valget på den med best utsikt:)

Map    

Viktjernhøgda

Date:
27.11.2011
Characteristic:
Hike
Duration:
1:42h
Distance:
7.6km

Kjørte opp til bommen, ca 3 km nedenfor masta. Sykler opp til tårnet / masta sammen med Sniff, parkerte her og hadde en fantastisk kort men flott fottur bort til toppen. Utrolig flott område! Skulle gjerne hatt hytte her:) Vi gikk bort til toppen, skriver oss inn i boka, bilde knipsing og litt gymnastikk:-)

Map