Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Padle Tjøme

Date:
08.04.2018
Map    

Vetan

Date:
25.02.2018

Kommunetopp for Ferder . Flott dag, og flott turfølge :-D

Map    

Vetan *

Date:
16.02.2016
Characteristic:
Walk
Distance:
1.5km

28/67 opp normal GPS tracking down low accuracy på GPS track

Map    

Ribbein brist = Småtopper

Date:
07.05.2012

Myk start på uka, etter konfirmasjons helg og ribbein brist x 2:) (uten sammenheng forøvrig:-D ) Vi kjørte familie til flyplassen, og tenkte at det var en god mulighet for å starte på årets kommunetopper i Vestfold, som Tønsberg og Omegn Turistforening arrangerer (TOT). Etter formen, tenker jeg vi starter med de minste i dag. På tur ut måtte vi jo innom noen andre små topper rundt forbi, bl.a de ekte kommunetoppene på Nøtterøy og Tjøme. Parkering nedenfor gangstien opp mot toppen. Kr 11,- for timen, så det ble vel 2-3 kroner før vi var nede igjen:) Det er flere stier opp til toppen. Kjedelig å tenke på at denne fortids stolthet har forfalt og blitt brent opp av Svenskene. (TOT`s kommunetopp Nøtterøy) Tidligere militært fort, med tilhørende "produkter", som nå er åpnet opp for sivilbefolkningen:) Er en >>>

Map    

Holtekjæråsen Sydtoppen

Date:
17.11.2011
Duration:
0:24h
Distance:
1.2km

Kommunetopp. Tur følge i dag: Richard og Sniff:)) Fra Sørsiden: Startet fra Grimestadrønningen. Ikke noe markert parkering mulighet her, men "låner" litt på en av hyttene som ligger her nede. Opp til "toppen", og tittet litt rundt. Fin bål plass her oppe, og 1 1/2 gapa-huk. Ett flott område for lokalbefolkningen, som etter størrelse på stien ser ut til å bruke området godt. Også satt ut mange fuglekasser i området. Fra Nordsiden: Parkerte rett over strøm/ kraft bygget nedenfor/ved siden av Holtane gård. Fulgte vei opp til sti-start. Denne er merket og fin å gå ca 20 min inn til punktet, som er høyest her oppe. Fler sti alternativ avduker seg underveis, det får vi ta nærmere i øyesyn neste gang.

Map    

Vetan

Date:
17.11.2011

Vestfold pf 100, og kommunetopp. Tur følge i dag: Richard og Sniff. Militært område, hmm ok, men grei utsikt;-)

Map    

Vardås

Date:
03.07.2011

Beskrivelse fra TOT: NØTTERØY - Nærmere beskrivelse av turen til Vardås på 89,5 moh. > RV 309 på Smidsrødv. Ta av til Oserødv. inn til Vardåsv. Kjør på en asfaltert vei opp til der det tidligere stod en bom. Området er nå åpent for allmenferdsel. Følg veien opp til toppen, sti, siste del opp støpte trapper. Kassen henger på et tre der huset stod tidligere.

Map    

Herkelås

Date:
03.07.2011

Beskrivelse fra TOT om å finne frem: Herkelås ligger syd for Kråkere helt i nord på Tjøme. -> RV 308 til Tjøme, 390 øst mot Kråkere. På toppen av Herkelås ligger det fornminner, et gammelt T-punkt er borte, kun jernbolten står igjen. Utsikten er fin. Turen er lett, men som flere andre steder så er det en utfordring å finne en passende P-plass. Fra hovedvegen ved Kråkere gård er det en snau kilometer opp og du bruker en snau halvtime. Det er også mulig å finne en sti fra hovedvegen fra Gjervåg til Grimestad. Området er bløtt og det er mange stier som krysser hverandre. Vis forøvrig hensyn når du er i nærheten av hus. Boka er lagt ut rett syd for den første røysa (den høyeste).

Map