Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Rundtur*

Date:
30.03.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km

En rundtur i "ny" del av vestfold. Hilbilly land da 3 av disse frekventeres mest med 4 julinger inkl leirdue og paintball skyting, så det ut til å være..men mye dyreliv og bålplasser for den som vandrer. Dagens bilde preges av fokus ned mot bakken ;-D

Map    

Lønskollen*

Date:
07.03.2016
Distance:
4.7km

38/69 Vinteren tilbake i Vestfold. Hadde planlagt slitetur opp til Lønskollen, men ble kosetur siden noen hadde vært der opp i helga, og brukt truger. Flott læll..med 20-30 cm nysnø ila helga :) Grei parkering langs veien. Og vi fulgte stien opp til toppen i motsetning til forrige tur, hvor vi valgte å gå fra motsatt side av kollen. Flott begge plasser :)

Map    

Kommunetopp i Stokke og Brattås

Date:
21.05.2015
Characteristic:
Walk
Duration:
2:34h
Distance:
7.9km

Ny Pf 100 tur. Ikke mindre en 4 "nye" pf 100 topper har listet seg inn på Vestfold-lista. Julekveld + 17.mai samme dag, er vel en god beskrivelse ;) for følelsen når en oppdager dette. Takk til primærfaktor studerende peakbookere :-D :-D Parkerte på nordvest siden av toppene. Enklere en tidligere når en har gått fra Grorød på østsiden av Høgståsen. Fin skogsvei 70 % av turen, og ellers sti med eller uten merking.

Map     2 comments

Brattås

Date:
02.01.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
1:07h
Distance:
2.5km

Vestfold pf 100 topp. Tur følge: Sigurd, Magnus, Amalie og Sniff. Parkerte ved avkjøringen til gården Skår på Fv 525. Fulgte traktorvei nesten helt opp til toppen, brøt av traktorvei og gikk siste 150 meterne mot toppen. Ingen varde, men merker etter fest til trig punkt. Kort "photo session" av gjengen, og så ned igjen.

Map    

Lønskollen

Date:
18.12.2011
Characteristic:
Hike
Duration:
1:43h
Distance:
3.7km

Vestfold pf 100 topp, Tur følge i dag: Hele Hurven:-D Vi lærte fra i går, at jo noen steder så prøver vinteren å klore seg fast. Derfor så ble akerettene tatt med på tur i dag:) Fin kombinasjon med fot tur opp og ake nedover. Ungene var fornøyd, og Sniff fikk trukket litt igjen. Den hunden er sterk! Magnus satt seg i akebrettet, koblet seg på trekkselen til Sniff og skulle prøve å bli trukket "litt". Det ente med at jeg måtte rope "stå" til Sniff før han stakk av med Magnus i en bakke på 20% ++ i stigning!!!! Vi hadde parkert inne på "privat" vei, siden det bare var lov å kjøre inn til eiendommene. Jeg tenkte at skulle på besøk;-) så det går nok bra. Egentlig litt provoserende at store deler av Norge er eiet av folk, som har arvet land etter forfedre som på 16-1800 tallet >>>

Map    

Snippane

Date:
07.10.2011
Characteristic:
Hike

Nest siste kommunetoppen i Vestfold, og jada, det er jakt i området. Tok ikke mange sekundene fra vi var kommet ned til vei igjen, før første jakt laget var over oss med skilt om forbud om å gå i skogen!? Ja ja, sånn går nu dagan... Starten nede ved riksveien. Hvit slitt bom på avkjørselen rett etter eller rett før Damtjern, avhengig av hvilken side du kommer fra. Det går bra å sykle opp til hytta som ligger nesten oppe ved toppen. Men tar du snarveier er du pent nødt til å bære:) Amalie hadde "fribillett" opp til toppen i dag, siden hun var syk:) Familien samlet på toppen Utsikt ned mot Hem Kirke rett nord for Brufoss.

Map     7 comments