Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Vardeberget

Date:
24.02.2013
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
3:20h
Distance:
9.9km

Truge tur med Sniff og lungebetennelse? Foretrekker egentlig bare å ha med Sniff:( Vel, vi parkerte langt fra den normale parkeringen for denne toppen. Normalt kjører en ned til Skautvet og parkerer der. Eller en starter fra Kjose siden eller allerede fra barkefyllinga ved Sky (E-18) Eksempel ligger bl.a på Larvik kommune sine turkart Men, det var ikke Volvo 70 brøytet i dag, så da ble det apostelens hester og hunder:) Og på truger fra Skautvet. Skiltet og blåmerket løype hele veien:) Selve toppen ligger vest for utsiktspunktet ca 50 m. Og er merket med en liten varde. Fin utsikt ut over Farris vannet, og østover i fylket:)

Map    

Bardåsen

Date:
07.02.2013
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
0:57h
Distance:
1.5km

Kosetur i Nome, m/sniff. Flott parkering ved veien, der en tar av til Barlaug Gjestegaard. Til fots bort til gjestegården, på med truger, og nydelig tur opp til toppen. Super utsikt mot Lunde.

Map    

Mælefjell, første vannblemme på 5 år:)

Date:
15.11.2012
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
5:42h
Distance:
20.5km

Telemark pf 500. Turfølge: SNIFF:) Vi hadde drodlet en god del om hvilken rute vi skulle velg opp til denne toppen... Tiden gikk, og plutselig nærmer vi oss slutten av året, og snøen har lagt seg noen plasser. Dette førte til at valget gikk til Nord vest siden. Nå gikk det dessverre ikke an å kjøre like langt opp som tur rapporten til siroho (Sissel Rohølhaugen), da det var is på veien, og jeg var ikke sikker om bommen her nede ble lukket ila dagen. SÅ siden vi ikke hadde så mye tid mens det er dagslys, ja så var det bare å knekke igang fra parkeringen nede ved Natadal. Lang historie kort= Fulgte veien opp til Sundbø-Mælestøul ( is det meste av veien -Fuck), på med truger og opp til Rjupedalen (svett!) videre opp mot toppen, både med og uten truger, avhengig av underlaget. Oppe på >>>

Map     3 comments