Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Reserveløsning

Date:
26.12.2013
Duration:
2:06h
Distance:
4.9km

I påvente av vinteren skal komme på besøk, ble det reserve-tur i dag til Jordstøyp i Kvelde. Fin liten topp, som har vært i medienes søkelys i høst pga flere store jordskred. Vi brukte god tid, både for fotografering, og for å spare kroppen frem til treningsforbudet oppheves! Bare tre dager igjen!! Vi valgte den "vanlige" ruta opp, da den er passe lang, kjent, og det er mye fin å se på ila turen. Og det var flere folk i marka, selv om vi ikke så noen på tur opp til toppen. Vel, vi startet fra parkeringen ved skjærsjøen. Stor parkering, hvor det alltid er plass. Om sommeren er det ett ypperlig sted for å bade rett ved starten av dagens løype. Kan sikkert bade nå også, for den som har lyst :-D Hærlig!! Først skogsvei ett stykke. I en skarp høyresving etter ca 800 m, >>>

Map     2 comments

Gå inn nye fjellsko del 1

Date:
25.12.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
4:28h
Distance:
19.9km

Map    

Måneskinnstur

Date:
17.12.2013

Prøve å få noen bilder parallelt med middag i marka = Flott tur!

Map    

Ut å fange ett Juletre...

Date:
15.12.2013

Sigurd, Magnus, Amalie og Sniff Å dra ut på juletreleit er kos. I halvmørke, slik at ikke grunneieren ser oss nå vi kommer tilbake til bilen ;) Og med bål kos for å varme kalde hender og føtter. Ja det er ti ganger bedre enn alle kjøpesentre tilsammen. Og far selv passer jo på å blinke ut juletre på en topp, ila året. På den måten, har en unnskyldning for å komme tilbake, til en topp, når det nærmer seg jul. ho-ho-ho sier nissen. Ho-ho- hodelykt sier vi :-D God jul alle sammen!!

Map     2 comments

Kveldstur Salsås

Date:
10.12.2013

Fint måne og by-lys på kvelds-runden.

Map     2 comments

Første skitur på Lifjell

Date:
08.12.2013

Sniff, Njord og Majken. Hadde lånt ansatthytte på Lifjell. Og når snøen meldte sin ankomst var det jo ikke mulig å holde kroppen unna å bevege seg ut på ski. Slik er bare det:) Det var kommet kanskje 10-15 cm snø ila natta. Så vi startet fra parkeringen, og tråkket oppover med rolige sted, og blå smurning under skiene. Og som vanlig så skinner faktisk sola. Nydelig tur, oppover løype som går mot Øysteinatten. Mye stein i ura, men det skal det jo være i en steinur! Måtte av av med skiene ca 100 meter. Men resten av turen bød på deilig ski-skli og med noen innslag av stein lugging innimellom. Fjell-ski er og blir Fjell-ski!!!!

Map    

Liste topp Bø i Telemark

Date:
07.12.2013

Vi parkerte nede ved riksveien. På fin vei og traktorvei opp mot toppen. Ble overrasket over å finne SVÆR gård her oppe rett under toppen. Sti fra gården og opp til selve toppen, ved å brekke av til venstre når du kommer opp til bygningen. Frisk luft her oppe siden hårveksten forandret seg merkbart!! Fin gåtur topp. Fin utsikt underveis. Og fin rasteplass på toppen. EN god del steinhauger og steingjerder opp på toppen som er flotte fotomotiv og "kulturbyggende"

Map    

Sakte-tur i Lillomarka

Date:
03.12.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
18:00h

Når en er sykemeldt, må en jo prøve å blir frisk! Og finnes det noe bedre måte en å komme seg ut i skog å mark?? Nei, tror jammen ta ikke det! Og nå hadde jeg booket meg inn på DNT Oslos første hundehytte! Den måtte jo bare prøves ut! Sist jeg gikk forbi var den under oppussing, og så lovende ut igjennom vinduene. Nå var tiden inne : for TEST ;) Starte hjemmefra (he he, uvanlig;) , og kjørte til parkeringen på Sagtomta. En av innfallsportene til Lillomarka. Merkingen fra E4 er rett etter Haga-tunnelen (når en kommer sørfra), og selve avkjøringen er merket, KJUL og LILLOMARKA. Følg skilting til LILLOMARKA og så er du på parkeringen før du vet ord av det. På med "muse liten sekk", finne ut at hodelykten ikke fungerer..men hva gjør vel det når hovedstadens lys, >>>

Map    

Salsås

Date:
01.12.2013
Map