Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Ut å hente ståltråd og tang:)

Date:
27.04.2013
Characteristic:
Hike
Distance:
9.0km

I min iver etter å sette opp DNT toppkasser glemte jeg tang og ståltråd forrige gang jeg var her oppe. Men det er jo bare lækkert, for da kan en jo dra på ny topptur:) Og jammen ta, så lå de der fortsatt....;) I dag hadde Fritsøe lukket bommen tidlig på skogsveien pga teleskader på veien, så da ble det ca 9 km tur. Vakker tur, med vakkert turfølge:) Og "kred" til Majken som trosset feber, hoste og sår hals, og ble med på topptur:D <3 Det er bare å komme seg ut å nyte vakker Norsk natur!!

Map     2 comments

Ro på Fredriksro!

Date:
25.04.2013
Map    

Søndagstur til Oslotopper

Date:
21.04.2013
Characteristic:
Hike

Oslo pf 100 topp, m/Majken, Njord og Sniff:))) Fin rusletur i sola til en av Oslos pf 100 topper. Vi slengte like godt på en nabo topp, hvor det ble bålkos, og nær-studie av en av flere radar tilhørende Gardermoen flyplass. Ikke helt de store åpenbaringer ift utsikt, men flott turfølge:)))

Map    

Kolsås m/bålkos og ØL (alkoholfri) hva skjer....?

Date:
19.04.2013
Characteristic:
Hike

Kos og geologi tur opp til Kolsås toppen. Start fra parkeringen ved toppås, sti opp og innom Kif-hytta. Ikke den mest idylliske men grei utsikt fra stedet. Videre opp, med innlagt studie av geologi-stien `s info opp mot toppen. Oppe på toppen er det som vanlig flott utsikt i nesten alle retninger. Ønsker du 360 utsikt må du videre til nordtoppen. Men flott å sitte med flott selskap og bålkos mens en nyter utsikten utover Oslofjorden. Hmmmm ikke normalt av meg å sitte en time på en topp, har faktisk ikke skjedd før! Men det er faktisk godt, og trives veldig godt med tur-selskapet!!!! Takk for turen Majken!

Map    

Heiaåsane og hummerberget

Date:
16.04.2013
Map    

Reservetopp

Date:
14.04.2013
Characteristic:
Hike
Distance:
0.8km

Måtte ty til reservetopp i dag, da tiden fløy fortere en planlagt ift barne henting etter døgnjobb. Det er ikke alle dager sola skinner på toppene. Men her er ingen grunn til å klage, på Heiaåsane i larvik. Sol i massevis på innsiden:) hakkespett og fuglekvitter i skogen, sammen med Sniff er ikke å forakte. Tjohoo:-D

Map    

Musekollen

Date:
11.04.2013

Topptur kasse også her oppe nå!!

Map     3 comments

Vardeberget må jo også få sin egen topp kasse:)

Date:
09.04.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
1:00h

Ny toppkasse utplassert:) Finnes det bedre måte å starte dagen på???

Map    

Toppkasse på Lauvesnyta

Date:
08.04.2013

Nå har Lauvesnyta også fått sin egen topp kasse:)

Map    

Postkasse nummer to oppe

Date:
06.04.2013
Map