Fredriksro (28.02.2013)


Map
Ascents Fredriksro (63m) 28.02.2013

User comments

  • -
    avatar

    Jepp:)

    Written by 19topper 06.03.2013 09:56

    Signalen er en av to populære "klatretoppen" i Stavern sentrum. Den har ferdigboltet noe ruter fra 4 og oppover. Og ligger rett ovenfor sentrum.

    Hauanåsen ( http://peakbook.org/peakbook-element/30411/Haugeneåsen sør.html )

    er den andre, som har ruter opp til 4-5. Flott område for trening på rappeller:) Eller bar fottur/kose-tur med fam/barn

    Mens Fredriksro ligger mer mot Larvik. Ett fin område på toppen for pølsegrilling med barn/ familie. Legger en link her : http://ut.no/tur/topptur-til-fredriksro

    Jeg hoder nå på med 12 topptur for DNT i Larvik kommune. Kommer nå etter påske. Slik at sommergjester og fastboende har mulighet for toppturer;) og kjøper en klippekort til toppene (rundt på utvalgte butikker i kommunen) kan en også vinne premier for fullføring av listen. Om en ikke kjøper kortet så blir allikevel beskrivelsen tilgjengelig på UT.no og tenker jeg også lager en link her inne. Den finnes private samle-listen min, men ikke "ofisiell" ennå.

  • -
    avatar

    Fredriksro - Signalen ?

    Written by morsor 04.03.2013 23:29

    Jeg er mye i Stavern om sommeren. For noen år siden var jeg på en topp som heter Signalen, 75 moh, nordvest for sentrum. Er denne identisk med denne toppen, Fredriksro? Høyde stemmer på langt nær men geografisk ser det mistenkelig likt ut. Regner med du har fasiten!

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.