Grimås (06.06.2012)


Characteristic Hike
Duration 1h 22min
Distance 7.0km
Vertical meters 200m
GPS
Ascents Grimås (262m) 06.06.2012

Bamble pf 100 topp. Turfølge: Sniff:)

Jeg tenkte sist dag vi var i området et denne toppen ikke virket særlig forlokkende, den var rett og slett litt grim:( Men så feil kan en ta:))

Vi syklet veien opp til foten av åsen, fra kirkegården her inne. Ved foten av åsen, lot jeg meg villig lokke av gammel skogsvei som plutselig svingte opp mot toppen. Den gikk ikke opp til toppen, men ett stykke på veien. Etter en stund kom vi til at det blir litt klatrekliv opp til toppen i dag. Det var forsåvidt greit opp, men Sniff klarte å falle ned i dag ett godt stykke:( Håper han lærte litt av det, siden han har jammen hatt mye flaks med sin "klatring" frem til nå!!! (han er uskadd, bare litt overrasket over å ikke kunne spasere, hvor det passer han til enhver tid lengre:)

Bra på toppen, med flott utsikt sør og øst i deilig solskinn:) Anbefales.

Ned igjen, prøvde vi å finne en sti, slik at folk har ett annet veivalg opp, i stedet for å klive/klatre. Dette er noe vi stadig forsøker å få til. I "allmennkringkastingens" ånd ønsker vi å kunne tilrettelegge for andre med tur info, siden vi selv får så mye bra fra sidene her:) (egentlig merkelig at ikke fler gjør dette?)

Fant en sti til slutt, fulgte den ned, og så at denne startet ikke så langt unna veien vi valgte opp. Men det er ganske mye trær som ligger over stien, så er litt usikker om hva som er best? Hinderløp eller klatring/kliving:)

God tur:)

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.