Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Heingruva og Fasesknippen

Date:
30.05.2015
Characteristic:
Hike
Distance:
3.2km
Map    

Svegruva

Date:
24.05.2015
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.6km

Tur til Mostadmarka for å sjekke ut gruver å skjerp, etter to bomturer på gruver lengre nord kom jeg til Svegruva. Selve hovedgruva var ca 20m dyp, med en mindre hall halveis inne med ett synk fullt av vann. Fant flere mindre skjerp eller gruveinnganger nord for hovedgruva men disse var vannfylte. Var også ei bok her for å skrive seg inn i.

Map    

Geitfjellet

Date:
15.05.2015
Characteristic:
Jogging
Map    

Forbordsfjellet

Date:
09.05.2015
Map    

Litlfalesetra

Date:
03.05.2015
Characteristic:
Hike
Distance:
4.6km

Gårsdagens tur på rando til Fannaråki ga meg såpass til gnagsår at det ikke var aktualt å gå noe mer rando, selv om sola frista! Kjørte nordover og ned i Sunndalen for å se om dte gikk ant å gå opp Hovsnebba til fotts. Det så mer tungt ut enn artig da det lå ganske mye råtten snø lang neddover enda. Så på kartet og fant ett stedsnavn som det ikke gikk noe sti til. Kjørte opp til kraftstasjonen og gikk opp der, mye terreng til å begynne med, og jeg valgte langt fra den letteste ruta opp noen stup rett ovenfor. Men kom meg opp til Litlfalesetra hvor det lå noen ruiner av en tidligere sæter, og steingjerder som gikk ett stykke oppover. Lenge siden det hadde vært aktivitet her. På tur ned fant jeg etter hvert noe som var en oppbygd sti av mennesker mellom alle hjorte-stiene >>>

Map    

Fannaråki

Date:
02.05.2015
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
12.6km

På rando opp Fannaråki fra demningen ved Prestesteinvatnet. Siste tur med de her skoene, for gnagsårene nådde nye høyder, selv på en såpass kort og enkel tur som det her! Fra demningen opp og over breen til sørøst for Fannaråknosi. Pudderføre, men isete på sørsiden av nosi. Opp på toppen til nedsnødda hytter, flott vær og utsikt! Klatra ned 10m på nordsiden av råki og rant ned til skaret mellom Fannaråki og Steindalsnosi. Videre ned breen på ett fantastisk flott pudderføre!

Map     3 comments