Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Skaugumsåsen

Date:
05.03.2019
Map    

Gjerdrums prekestol

Date:
27.06.2017

En koselig kveldstur med Mona. Hun hadde heller ikke vært på Gjerdrums høyeste punkt, som med dette forlokkende navnet lett bringer tankene til Lysefjorden i Rogaland... Vi ruslet bedagelig akkompagnert av vakker fuglesang, og det var bare å nyte den, for snart tar fuglene ferie, det vil si at det i fugleverdenen nærmer seg våpenhvile, hehe... Etter en stund på vei tok vi av på sti oppover mot Busterudvangen. For meg et gjensyn fra i vinter, den ligger fint til. Ikke kjempemessig det en ser utover, men følelsen av fri og idyllisk beliggenhet kan ingen ta fra denne plassen. Vi hadde en rast her hvor jeg syntes jeg måtte forevige skjønnheten som Mona også må ta en del av æren for. Videre gikk det oppover, over stokk og stein og myr helt til vi sto på toppen. Her var det jammen ikke >>>

Map    

Kveldstur til Skaugumsåsen

Date:
20.06.2017

Fin liten kveldstur med Mona, der vi møttes sånn ca på halvveien... Begge var vi innstilt på "parktur" med joggesko, men vi rota oss fort bort i bratt og løst terreng siden vi valgte direktevarianten. Det ble en del knot og holding i røtter og merkelige omveier. Våte på beina ble vi til slutt også, men omsider traff vi på "autostradaen", så da unngikk vi at det ble for "legendarisk", dette skulle tross alt bare være kosetur! Ved utsikten slappet vi av lenge og vel og var enige om at det hadde vært verdt all baksinga. Og glad ble Mona da jeg fisket fram en pose med kjøleelement og Cola Zero i. Etter omtrent en time rusla vi nedover igjen, denne gangen via omveien som er normalruta. Fin kveldsstemning langs Semsvannet. Takk for turen Mona!

Map    

Kosetur til Fjellsjøkampen

Date:
21.05.2017
Map    

Kveldstur til toppen av Østfold

Date:
06.03.2017
Map    

Koseskitur til Spikertjernhytta

Date:
26.02.2017
Map    

Rolig søndagstur til Mistberget

Date:
04.12.2016
Map    

Tredje tur til Skreikampen

Date:
25.09.2016
Map    

Rolig tur til topps på Mistberget

Date:
01.05.2016
Map    

Årets hardeste tur :)

Date:
06.03.2016

Allerede sliten etter kram og tung snømåking. Masse kladding og skøyting i motbakker som et "angrep er det beste forsvar" mot kladdenes tid til å feste seg under skia. Skøyting på fjellski i motbakker er klart enklest på holkeføre, på dette føret gir det åndenød av en annen verden. Men jeg og Mona hadde en etter forholdene fin tur inn til den svært så trivelige Spikertjernhytta. Og ellers var turen full av mars-nostalgi. Fra barndommen husker jeg at mars ofte var mild og grå, men med snø i massevis likevel. Sånn som nå.

Map