Råtten skitur til Tverken (08.02.2016)


Man får ikke gjort noe med klimaet, det vet jeg inderlig godt. Og jeg har ingen grunn til å klage over livet for tida.

Men jeg må bare få det sagt: Ærlig talt vinter, dette er lavmål! Du kan da uendelig mye bedre enn dette skvalet her! Eller skal jeg gråte litt med deg og trærne som rant over av tårer? Du ligger jo i respirator stakkars...

Jeg kan ikke hjelpe deg, men er så glad i deg at jeg tvinger meg selv til å tru på julenissen og ber om at villmarksgudene skal blåse store mengder livgivende snø og kulde i deg og få deg på rett kjøl. Vis ditt nydelige vakre jeg som for eksempel den legendariske kvelden 21. januar i fullmånen og nordlyset på Vikerfjell. Renheten en kald, krystallklar og snørik vinterdag kan oppvise er vakkert som Monas smil. Det skitne mildværet fremstår som en ekkel dyphavsmarulk i forhold.

Kom kulde du skjønne kalde!!!!

User comments

  • -
    avatar

    Kom til Sogn

    Written by 500fjell 10.02.2016 19:03

    Du skulle vært i Sogn. Her er det tørrsnø og full vinter :)

  • -
    avatar

    Du kan få

    Written by mortenh 09.02.2016 07:59

    Du kan få sagt det du Øyvind. Riktig så poetisk. Jeg skjønner hva du mener. Her jeg bor, står frontlinjen. Det er akkurat så vinteren har overtaket, men fronten rykker litt frem og tilbake, opp og ned, men enn så lenge ser det ut til at Herr vinter har overtaket, og takk værgudene for det.

    • -
      avatar

      Sv: Du kan få

      Written by Øyvindbr 09.02.2016 20:19

      Ja vinteren inspirerer til poesi den...

      Det hadde nok vært lettere å bo i Valdres enn i Drammen med tanke på vinter de to siste ukene. Heldigvis kommer kulda straks!

      Håper det snart blir en Valdrestur, Huldreheimen lokker, og plutselig er Huldreheimen et helt ålreit navn må jeg si...:)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.