Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Formokampen i Sel

Date:
30.12.2023
Distance:
11.3km

Morgentur til Formokampen på årets nest siste dag, mens jeg ventet på at resten av gjengen skulle starte dagen. Noe tåke gjorde det friskt og kjølig på toppen.

Map    

Haukberget i Sel

Date:
28.12.2023
Distance:
9.1km

Fin rundtur om Haukberget og Vesleberget fra Høvringen på en kald og vindfull dag.

Map    

Baksidevassberget i Sel

Date:
27.12.2023
Distance:
9.2km

Romjulsferie på hytta. Etter en fin familietur før på dagen, rakk jeg en tur til Baksidevassberget senere på kvelden. Snøen hadde ikke på noen måte satt seg, og så fort jeg kom ut fra løypenettet drønnet det i snøen rundt meg. Dette vedvarte hele veien opp mot toppen. Heldigvis er ikke dette terrenget (denne ruta) spesielt rasutsatt:) Jeg fikk med meg en flott solnedgang fra toppen, og rakk tilbake til hytta før det ble helt mørkt.

Map    

Kukollen i Lillestrøm

Date:
16.12.2023
Distance:
25.2km

En fin trenings-skitur med fjellsko og gamasjer i sekken. Jeg fulgte flotte løyper fra Hvalstjern via Breisjøen og opp til det høyeste punktet øst for Kukollen. Her satte jeg fra meg skiene, byttet til fjellstøvler og trasket videre opp til toppen i ganske dyp nysnø. Vel tilbake igjen ved skiene fortsatte jeg ned til Slordammen og opp via Drøplene tilbake til Hvalstjern. En flott tur med relativt mye stigning i lokale trakter:)

Map    

Bjørnholen i Lillestrøm

Date:
02.12.2023
Distance:
10.1km

En flott lokal tur i nydelig vintervær! Jeg parkerte ved Skårer gård og fulgte veien opp til gapahuken ved snuplassen. Herfra på sti via Kohinorhytta (Bjørnholen SØ), og videre til Bjørnholen. Det var ingen som hadde vært her etter at den siste snøen kom, og det var helt utrolig vakkert! Omtrent 10-12 cm snø, akkurat lite nok til å kunne se stiene i området. Jeg gikk via Ruserud på tilbakeveien og deretter via gapahuken og veien ned til bilen.

Map