Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vardhøe i Sel

Date:
15.01.2021

Etter noen dager med hyttekontor var det dessverre på tide å sette kursen hjemover igjen. Men først en liten topptur :-) Jeg parkerte ved Øygardseter på Høvringen og fulgte løypene opp til jeg var øst for Vardhøe. Herfra på hard og forblåst snø opp til toppen. Enkel tur og flott utsikt i alle retninger!

Map    

Kluftåthaugen i Sel

Date:
12.01.2021

Kraftig vind denne dagen gjorde sitt til at dagens mål ble Kluftåthaugen. Turen går i all hovedsak nede i skogen helt til den siste stigningen opp til toppen. Jeg gikk opp til Jørundstadhammaren hvor trigpunktet står først og videre til Kluftothaugen etterpå. Det blåste såpass kraftig at jeg måtte sette skikkelig sjøbein.

Map    

Sjølentoppene i Lillestrøm

Date:
07.01.2021

Jeg var nødt til å komme meg litt ut etter mange timer foran skjermen, og valget falt på Sjølentoppene nord for Breimåsan i Lillestrøm kommune. Det var kommet mye nysnø det siste døgnet og jeg var litt usikker på hvordan forholdene var. Jeg valgte gode sko og gamasjer. Det ble en tung tur i mye løs nysnø fra parkeringen ved Steinsrud sør for toppene. Jeg gikk helt på høyre side av NAF-banen da det var øvelseskjøring der denne dagen, og jeg ville nødig blitt forvekslet med en av de filledukkene som henger der;) Snart kom jeg til stien, og det var heldigvis noen som hadde tråkket spor et stykke nordover retning mine mål. På vei opp mot Veslesjølen forsvant sporene, og da var det bare å finne veien på egenhånd gjennom snø og kratt. Grunnet skogshogst var det brukbar utsikt >>>

Map    

Karihaugen i Sel

Date:
03.01.2021

Flott tur også i dag, denne gangen gikk turen forbi Putten seter og opp til Karihaugen. Gjennom skogen var det ganske tung løssnø, men det bedret seg litt lenger opp. Fantastisk kaldt og flott vintervær!

Map    

Formokampen i Sel

Date:
02.01.2021

Ny tur til Formokampen, denne gang ble Cecilie med. Frisk vind også i dag, men artige skyer og fremdeles like godt skiføre!

Map    

Formokampen i Sel

Date:
01.01.2021

Hodelykttur fra hytta og opp til Formokampen. Mye vind men bra føre:)

Map