Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Minjarudkollen i Fet

Date:
30.10.2005
Map    

Kukollen i Sørum

Date:
29.10.2005
Map    

Formokampen i Sel

Date:
22.10.2005
Map    

Jørundstadhammaren i Sel

Date:
21.10.2005
Map    

Saukampen i Nord-Fron

Date:
20.10.2005

Jeg skulle hente foreldrene mine som skulle komme med toget til Otta, og hadde noen timer på meg før toget ankom. Kjørte derfor til Vinstra og videre oppover Øldalen helt til jeg kom til parkeringen ved Sillikampen. Jeg så nå at jeg nok kunne få litt tidstråbbel, så jeg la i vei i et raskt tempo. Jeg gikk strake veien opp til Saukampen, tok noen bilder og småjogget ned igjen til bilen. Gøy å besøke disse toppene som jeg kan se fra hytta i Rondane. Jeg kom omtrent 20 minutter for sent til toget, men det var ingen krise for foreldrene mine (Ingen overraskelse heller kanskje...:-)

Map    

Folarskardnuten, høyest i Hol kommune og Buskerud

Date:
15.10.2005

Hadde turfølge fra Bergen denne helgen, og vi møttes på fredagkveld ved Haugastøl. Fant en fin overnattingsplass, og sov i bilen min. Hadde nok vært enn del minusgrader denne natten, for støvlene våres var stivfrosne neste dag... En kald og hustrig start oppover lia forbi hyttene, men så lenge vi vet at sola snart står opp så går det jo greit. Etterhvert tok den tak og gensere, luer og jakker ble lagt i sekken. En fin og godt merket sti hele veien opp til skardet ved Lordehytta. Herfra ble det variasjon i terrenget, og litt klyving måtte til før vi endelig kunne sette sekken av ved varden på denne flotte fylkestoppen! Gikk siden bort til varden litt lenger nord da jeg syntes den så litt høyere ut, men synet bedro nok. Den var nok lavere likevel:o) Oktober måned har som kjent >>>

Map    

Byfjellene ved Ulriken i Bergen

Date:
08.10.2005
Map    

Kjerkeberget, høyest i Oslo fylkeskommune

Date:
06.10.2005

Syklet fra Stryken, fulgte veien forbi nordre Djupdalstjernet og videre oppover helt frem til nordenden av Sandungen. Mye oppoverbakker! Fulgte vestsiden av Sandungen frem til Sandungen gård. Her ble sykkelskoa erstattet med joggesko. Gikk på blåmerket sti en snau km, før jeg svingte av til høyre inn på stien som førte til toppen. Fin utsikt mot øst og syd. Gikk over på nabotoppen for å få utsikten også de andre retningene. En fin topp, men kommer ikke helt opp utsiktsmessig i forhold til navnebroren lenger sydvest, sør for søndre Heggelivann. (ikke langt unna Mørkreiåsen) Hit anbefales det en tur!

Map    

Bråkdalsbelgen i Sel

Date:
02.10.2005
Map