Arkiv - dato

Lister jeg samler etter

Strandafjellet (og Lövstakken)

Dato:
30.04.2018
Distanse:
5,0km

Kart    

Bergsfjellet

Dato:
29.04.2018
Distanse:
8,8km

Tok ferjen til Fusa og kjörte inn ved Heiane. Kunde kjört litt lenger, men alltid vanskelig å vite hvor langt man kommer för en må rygge/snu. Fulgte skogsvei oppover og deretter merket rute. Ingen tydelig sti og en del avstand mellom merkingene. Blöt tur også. Mye myr. Ellers fint på toppen med utsikt i alle retninger, spesielt inn mot Fusafjellet/Storahorga, der terrenget er nokså bratt ned mot dalen. Tok også turen innom den litt sörligere toppen for å se litt mer på Håvikamulen. Tror nok den er best fra sörsiden. Hadde sannsynligvis også gått an å fortsette ditover fra Bergsfjellet hvis man hatt tid til det.

Kart    

Petrin

Dato:
22.04.2018
Kart    

Smöråskletten

Dato:
19.04.2018
Distanse:
7,7km
Kart    

Vassberget og Kvamsfjellet

Dato:
15.04.2018
Distanse:
7,2km

Kjörte RV57 og hadde bestemt meg for å gå Vassberget og eventuelt Kvamsfjellet dersom han i meisen var på gott humör. Tok av til venstre på veien för traktorveien jeg tenket å gå langs. Parkerte i en liten lomme etter den bratte svingen som nok hadde plass til 2-3 biler. Nå sto dog en gravmaskin der så var ikke så mye plass til flere biler. Gikk til svingen og bröytet meg igjennom skogen til traktorveien. Fant etterhvert et skilt oppover mot Vassberget og en sti som var ganske enkel å fölge og som så vel brukt ut. På toppen var det helt ny turbok og jeg skrev meg inn som tredje mann. Förste förstesidenoteringen i den personlige turboksstatistikken. På toppen var det skiltet mot Storavatnet, men jeg fant ikke noen stimerking på kartet og uroet meg litt for å komme inn på >>>

Kart    

Iseggene

Dato:
12.04.2018
Distanse:
5,6km

Kjörte til Skår. Var en litt röff vei for en lav bil den siste biten for å parkere ved Skår, men det gikk seg til i rolig tempo. Lett å finne å fulge stien. Stort sett snöfritt til Dalsnipa, men mot Iseggene var det litt mer å gå i. Fin dag, flott utsikt mot Åsane og inn i fjorden mot Arna samt mot Lindås og Meland. Og innover på Osteröy. Så to andre mennesker. Virker å väre en godt brukt turtrase bland de lokale.

Kart