Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Steinvarden

Date:
25.05.2024
Distance:
8.0km

I dag var det på tide å fullføre Ringerike-lista. Kjørte derfor til Vestre Bjonevatnet og videre inn til Søre Dalavatnet. Her er det automatbom. Hadde tenkt å parkere her, men vegen videre opp til Oksetjernet var nylig oppgradert og ingen bom i sikte så jeg kjørte et stykke oppover. Stien i starten var knapt synlig. Men det var fint å gå terrenget, bedre jo høyere jeg kom. Bra utsikt fra Steinvarden og sørtoppen som faktisk er like høy. Nesten ikke snø å finne nå etter all varmen.

Map    

Rognkleivåsen

Date:
18.05.2024
Distance:
9.2km

Tur i Finnemarka, denne gang til Rognkleivåsen og dermed ble Finnemarka-lista komplett :) Strålende vær. Jeg parkerte ved Solvang, det er billig, kr 10 med Vipps. Og det er automatbom på vei opp til Eiksetra. Jeg hadde planlagt å gå stien på nordsiden og bratt opp til toppen. Men etter noen snøobservasjoner bestemte jeg meg får å ligge unna nordhellinger og gikk heller rett på i terrenget. Det var helt greit. Lite utsikt fra toppen, men noe utsikt fra pynten 20 meter lenger nord.

Map    

Røysåsen

Date:
11.05.2024
Distance:
6.8km

Røysåsen er en lett tilgjengelig kremtopp i Finnemarka. Fin utsikt fra toppen og også fra flere steder langs stien opp. Det er mange stier i området, langt flere enn det er på kartet :) Vi fulgte sti både opp og ned. Litt mindre bratt nedtur.

Map    

Ranastongi

Date:
04.05.2024
Distance:
20.0km

Dag 2 i Hemsedal med kjempevær. Turen denne dagen gikk til Ranastongi. Litt tidligere start i dag og derfor ikke så sugende sørpeføre.

Map    

Veslebotnskarvet

Date:
03.05.2024
Distance:
22.4km

Kjempebra værmelding og jeg benyttet muligheten til en todagers i Hemsedal. Første dag til Veslebotnskarvet, en viktig topp med bra primærfaktor :) Litt sein start og det ble betydelig gjennomslag på slutten av turen.

Map