Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Lagmannskollen

Date:
26.06.2021
Distance:
6.2km

Den andre turen i dag gikk til Lagmannskollen. Tok bomvegen mot Kollsjø og Saksentjern. Her er det kr 50 med Vipps. Jeg fikk ikke kontakt med Vipps ved bommen så jeg kjørte inn og betalte under gåturen. Først et stykke på skogsbilveg. Deretter gikk jeg opp til trigpunktet (546). Her er det postkasse med skauleispost og fin utsikt. Jeg skjønte også at her det kommer det opp en sti fra dalbunnen. Det hadde sikkert vært finere å gå den. Gikk deretter til høyeste topp.

Map    

Såta

Date:
26.06.2021
Distance:
10.4km

Første tur i dag gikk til Såta. En lite brukt Peakbook-topp. Fin parkering ved Strømsoddbygda kapell. Her er det låst bom. Det ble noen km på skogsbilveg. Det er ikke så spennende, men grei transport opp gjennom granskogen. Siste etappe fra enden av vegen var fin med mer åpen furuskog. Det er flere koller ved toppen, men ikke vanskelig å finne den høyeste.

Map    

Glomsrudkollen

Date:
06.06.2021
Distance:
8.8km

Kjørte opp til Engersetra. Kr 50 i bompenger, betaling med kort. Fulgte vei og sti til Glomsrudkollen. Sti ned i dalen, her er det en sti som ikke er på kartet. Deretter i terrenget opp til Finnebrenna. Kronglete nederst, men my finere lenger opp. Fant etter hvert stien ned fra Finnebrenna.

Map