Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Veslefjell

Date:
18.10.2020
Distance:
1.9km

Etter Strandekollen kjørte jeg opp til Flaskerudseter for å avslutte dagen med tur til Veslefjell. Nå var det blitt kaldere, men fortsatt helt topp på topptur.

Map    

Strandekollen

Date:
18.10.2020
Distance:
2.2km

Etter Storøya kjørte jeg opp på nordsiden av Strandekollen og opp til parkeringslommen som jeg så at andre har brukt. Stien oppover var grei å følge til et hogstfelt. Så ble det litt i terrenget før jeg møtte blåmerka-stien som kommer opp fra nordvest. Litt utsikt mot sør og sørøst.

Map    

Storøya

Date:
18.10.2020
Distance:
1.9km

Etter Skarrudkollen kjørte jeg ned til Øya for å prøve toppen på Storøya. Kom meg så vidt tørrskodd over sundet. Veldig bratt etter sundet. Gikk derfor oppover mot sør. Nedover runda jeg stupet på nordsiden. Stiene var ikke mulig å følge.

Map    

Skarrudkollen

Date:
18.10.2020
Distance:
8.4km

Etter Elsrudkollen kjørte jeg til Svarttjern og tok fatt på Skarrudkollen fra sør. Flere steder oppover var det fin utsikt utover Sperillen. Gikk først opp til trigpunktet på 644. Deretter krysset jeg over stien og opp på toppryggen og bort til toppen. Gikk ned stien mot nordvest til Skarrudseter. Gikk så videre til Råhaugen. Fulgte veien et stykke og så ble det mye gåing i terrenget. Lite utsikt fra Råhaugen, men noe mot nordvest. Veien tilbake til bilen.

Map    

Elsrudkollen

Date:
18.10.2020
Distance:
3.2km

Framstøt på Ringerike-lista i dag. Kjørte derfor til Viker-området. Det ble 6 topper og 5 kortere turer. Alle uten sekk. Flott høstvær i dag, noe vind og tele på morgenen. Første tur gikk til Elsrudkollen. Kjørte til Blåberghaugene hyttefelt. Kr 70 i bompenger med Vipps eller SMS. Fulgte sti til toppen. Fin utsikt fra trigpunktet nordøst for høyeste punkt.

Map