Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Hollingsholmen

Date:
22.03.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
0.7km

Typisk "god tid til ferga går" tur. Stort sett et stort sauebeite hele området, men nå har jeg vertfall vært der. Rakk fergen også med god margin!

Map    

Rypa og Knausan

Date:
22.03.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
5.9km

Formiddagstur innover Lundalen med familien. Idet jeg stod på Rypa kom jeg på at det var en gylden mulighet til å svippe bortom Knausan, pga fine forhold for langrennski utenfor sporet. Åpnet appen og startet trackingen på turen hjemover.

Map    

Sollia og hjem til Kleive over Tovarden og Mannenn

Date:
21.03.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
20.4km

Tilbake til barndommens skieldorado på Sollia! Etter en uke innendørs stort sett, så måtte denne dagen brukes utendørs. Avtalte med familien Barsten og Solli Kaasen, og dro alle store og små barn til Sollia. Satt igjen en bil på Kleive, slik at vi kunne gå hjemover med sola i ansiktet på ettermiddagen. Første etappe til Trollvassbrakka for å slå leir der, med grilling og bygging av snøhuler. Fikk med Klaus en tur opp på,Tovarden, Randa og Mannen. Drømmeforhold i fjellet! Så ned å pakke sammen og gå til Kleive. Magnhild og Aleksandra bestemte seg for å gå til Hjelset, så de skilte lag med oss langs kanalen. Raske forhold på ettermiddagen etter at det hadde skjerpet på igjen. Ved bilen på Kleive Ca kl 18.

Map    

Raudheia

Date:
16.03.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
7.0km

Kveldstur med Thomas Bjerkeseth. Fine forhold. Prøvde å gå til nye PDG sko, blir bra til slutt

Map    

Duålia

Date:
14.03.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.6km

Ut på familietur i disse Coronatider, da velge man Osmarka og minimalt med folk. Dro Lars i pulk, og brukte dagen til å gå til nye PDG sko. Påskestemning på Duålisetra og silkeføre i skogen.

Map    

Indergårdsnebba

Date:
07.03.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
11.8km

Tok med Markus på Silsetrenna for å se på randokonkurranse og gå på Indergårdsnebba. Markus ble ved ankomst på Silsethytta lurt til å delta i åpen klasse på Silsetrenna, og vant like godt sin klasse med bra taktisk kjøring og løypevalg etter tips fra Thomas Bjerkeseth. Gikk sammen med han oppover, og mange triks på lur der av en gammel alpinist. Markus stoppet like før toppen for mat og drikke + omkledning. Fin dag i fjellet!

Map