Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Stenklettene

Date:
29.01.2024
Characteristic:
Ski trip
Distance:
8.7km

Tur alene til Stenkletten. Jeg parkerer før bommen ved Trollgjelta. De første kilometrene etter brøytet vei, så noen hundre meter med oppkjørte spor før 400 meter i knedyp løssnø. Sola skinner, men mye vind i dag. Ser en flokk med gråsisik, 2 ravner, ei lavskrike og 2 ringduer (!) på turen. Og da er hedmarkslista komplett nok en gang!

Map    

Engulvsfjellet

Date:
25.01.2024
Characteristic:
Ski trip
Distance:
8.0km

Det er flotte forhold i dag med vindstille, god temperatur (flere varmegrader i sola) og godt skiføre. En anelse av vår er også merkbar med stor aktivitet blant meisene. Både granmeisa og svartmeisa prøver seg med litt sang. Og siden det ikke er kjørt løyper ennå, er det heller ingen andre på tur. Jeg har hele skogen for meg selv!

Map    

Hyttetopper

Date:
10.01.2024
Characteristic:
Ski trip
Distance:
17.6km

Tur alene til noen småtopper i området Osdalen østside. Svært tungt føre utenfor løypene. 3 orrfugler i dokk mellom Myrbakken og Furutangen. Minus 10 i dalen og varmegrader oppi hyttefeltet. Utrolig flott kveldshimmel på tur hjem.

Map    

Hemmelfjellet

Date:
08.01.2024
Characteristic:
Ski trip
Distance:
8.1km

Tur til Hemmelfjellet sammen med Turid og Anton. FYSAK-kassa på toppen trenger en oppgradering, så derfor blir det tur. Mangeogtjue kuldegrader på Rena, -6 ved Skramstadsætra og knapt nok minusgrader på toppen. God løype helt til topps mens føret utenfor løypa er tungt.

Map