Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur med Bonzo

Date:
22.02.2015

Skitur fra hytta. Resten av gjengen dro til Hafjell, så da ble det jeg og Bonzo som var igjen på hytta. Vi tok det med ro, tok oppvasken og rydda litt mens snøen lava ned ute. Og så måtte isklister fra lørdagens tur fjernes, før vi kom oss ut i 12.30 tida. Da hadde det slutta og snø, og sola skinte. Gikk Vetafjellet rundt, med avstikker opp på "Vetafjellets toppunkter". Strålende utsikt i alle retninger. Gikk så over til Storhaugen før vi kjørte ned til hytta for å lage middag til "Hafjell turistene".

Map    

Madshus skimaraton

Date:
15.02.2015
Map    

Langtur på Vardalsåsen

Date:
14.02.2015

Starta skituren hjemmefra sammen med Laurits, Mio og Bonzo. Laurits ville gå Gubberudrunden. God fart nedover til Gubberudenga, ny smøring før vi tok fatt på de harde motbakkene opp til Øveråsen. På Stakamyra var det tømmerhogst, men vi kom da forbi feltet der store skogsmaskiner hadde ødelagt løypa. I løypekrysset ovenfor Solbakken valgte Laurits å ta med seg hundene og fortsette turen hjemover, mens jeg ville ta en runde innover åsen. Fortsatte ned til Gravåsen, kryssa Snertingdalsveien, og videre oppover forbi Bjønnhaugen og Koltjernet. Ved den fine gapahuken ved Jotunheimstien ovenfor Skyberg tok jeg en rast i det fine været, sola varma godt her. Snudde og gikk samme vei tilbake, men tok nå ned til Solbakken, forbi Blivgodt og Skistua før siste etappe hjem. En flott dag >>>

Map    

Først heiagjeng, så skitur

Date:
08.02.2015
Map    

Søndagsskitur med Bonzo, og med Henrik

Date:
01.02.2015

Bonzo på besøk i helga, lørdag gikk vi Haugrunden hjemmefra. På søndag ble det tur til Skistua etter frokost. Vel hjemme kom Henrik, som heller ville gå skitur med meg enn å være med til Hamar for å se bror spille fotballcup. Denne gangen kjørte vi opp og parkerte på Øverby. Henrik på skøyteski uten smøring, skøyta og staka oppover til Blivgodt, jeg ble ganske svett der jeg prøvde å holde følge. På Blivgodt snudde vi og akte ned til Skistua, der vi tok en god rast med kaffe, solbærtoddy, bolle og sjokolade, før vi i returnerte til Øverby. Må "ligge i hardtrening" skal jeg holde følge med barnebarna på ski, må vel bare innse at på kortere strekninger er jeg sjanseløs allerede.

Map