Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Knutshovda

Date:
30.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.0km

Fridag fra jobb for å være ledsager for mamma til Hamar i dag. Timen ble flyttet til senere på dagen så vi behøvde ikke dra så tidlig som planlagt. Og dermed rakk jeg en tur på mårran før vi skulle reise. Ikke noe er som å starte dagen med en liten topptur.Startet fra Sveen og med mildere vær så ble det en del gjennomtråkk.

Map    

Knutshovda

Date:
28.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.0km

Ettter Kollutholen svingte jeg opp på Sveen og tok en tur til. Noe løsere snø i dag der sola kommer til.. Traff kjentfolk og slo av en prat. Litt vind på toppen så Aron fikk fønet panneluggen sin. :-)

Map    

Kollutholen

Date:
28.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.6km

Fint vær på mårran før skyene kom men greit vær for det. Grått vær i fjellene mot Alvdal. En del barmark og hardt der snøen ligger . Fint å gå på beina. Rask tur med Aron I dag.

Map    

Knutshovda - rundtur

Date:
27.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
16.0km

Rolig gåtur med Aron i dag. Start fra hjemme,bort Atndalsveien,opp Svemorka og vidre opp på Knutshovda. Kjapp pause med signering i trimboka før vi fortsatte ned og bort til Molldalsetra langs skisporet mitt. Hard skare med innslag av barflekker. Fortsatte så ned til Nygruvveien og ned til elva via Hovdegrendveien. Tok av ved brua og fulgte samme siden av elva bort til Atndalsveien og siste biten på fylkesveien hjem igjen. Veldig fin runde.

Map    

Grimsmoan /Mjovassdalen løping

Date:
26.04.2024
Characteristic:
Jogging
Distance:
16.7km

Tenkte egt bare en kortere tur i dag men det er jo så gøy å løpe så da renner det fort på km. Litt tung i kroppen i starten men bare fikk start på maskineriet så ble det bra. Fortsatte med utforskning av terrenget i dag så la kursen lengere inn.. Fant en kul vei borti høgget som ledet ned mot elva. Og vei som går ned blir en herlig motbakke andre veien så måtte nedom der en tur før det bar vidre til setrene. Snudde der og nesten samme vei tilbake i terrenget. Masse opp og ned og lange omveier.

Grimsmoan /Mjovassdalen løping

Date:
24.04.2024
Characteristic:
Jogging
Distance:
17.1km

Veldig bra løpetur i kveld. Start samme sted men mye mer variasjon i terreng og minst mulig vei. Herlig med kupert terreng og mye omveier..Løp først inn til setrene og på tilbaketuren tok jeg en avstikker innover veien som kommer ut i Atndalen. Løp den noen km innover til ei bu før jeg snudde for å få mer km og sjekke snøforhold. Super kveld.

Knutshovda

Date:
23.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.8km

Rask tur etter jobb med Aron. Start fra Sveen I dag. Hard skare så ingen problemer på beina. Litt kald vind og overskyet vær .Kvelden i går gikk litt vel fort til at det ble tur pga.henting av vogn fra vinterlagring og litt klargjøring av den.

Map    

Skonhovdhøgda - Gjøvik

Date:
21.04.2024

Dagens tredje. Kjørte fra Ringsaker til Gjøvik. Fortsatte opp til Skonhovdvegen. Relativt dårlig og bløt vei etter vinteren så fant ei lita p lomme et lite stykke fra veien opp til husene. Fulgte veien opp og forbi husene opp til en kraftlinje. Her kunne man se konturene av en sti. Her gikk det delvis på bar mark og skare. Noen gjennommtråkk der sola tok best. Litt utsikt på toppunktet. Samme vei tilbake.

Map    

Eksberget i Ringsaker

Date:
21.04.2024
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.7km

Utifra dagens værmelding så skulle dette bli en fin dag værmessig og det ble det. Startet som vanlig tidlig fra Folldal for å utnytte dagen. Kjørte Venabygdsfjellet og ned E6 til Moelv og vidre ut til Helgøya. Jeg hadde planlagt 4 topper så dagens første ble her. Parkerte ved veien på p lomme og startet på sti opp mot gapahuken. Vidre fra der merket sti til toppen. Litt kjølig luft og knall blå himmel. Fin tur med turfølge. Ikke noe utsikt fra toppen. Gikk bortom trigmastpunktet også før retur samme vei.

Map    

Lauvhøgda - høyest i Vestre Toten

Date:
21.04.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.7km

Dagens fjerde. Kjørte fra Gjøvik mot Raufoss og opp til Skjellerudveien. Parkerte ved bommen og startet her. Her var det fin merket sti helt opp. Hardtråkket sti opp gjennom skogen i skyggen før vi kom ut i åpent terreng opp mot toppen. Her ble snøen fort litt mer løsog mer gjennomtråkk. Gikk opp til gapahuken og fortsatte bare rett opp mot masten og tårnet i noen gamle trugespor. Gikk opp i tårnet for å nyte den fine utsikten. Fine plater med inntegnet topper som kan ses fra tårnet. Her er det også oppkjørt skiløype opp til toppen så fulgte den ned et stykke før vi krysset over mot gapahuken og samme spor tilbake til bilen. Dagens fineste topp.

Map