Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Knutshovda

Date:
30.09.2023
Characteristic:
Trip by foot

Litt andre gjøremål I dag . Handlet og hentet campingvogn først på dagen. Så litt pusling med den før jeg og Aron tok oss en liten tur på kvelden. Fint vær men kald vind på toppen. Gikk fra Sveen.

Map    

Kollutholen

Date:
27.09.2023
Characteristic:
Trip by foot

Kveldstur med Aron. Fin temp i kveld også.

Map    

Knutshovda

Date:
26.09.2023
Characteristic:
Jogging

Løpetur i kveld også. God temp.

Map    

Kollutholen

Date:
25.09.2023
Characteristic:
Jogging

Løpetur med hodelykt i kveld. 13 varmegrader ved veien så lunt og fint oppover i skogen men oppe på toppen blåste det kraftig. Måtte virkelig legge meg på mot vinden.

Map    

Grøttingbratten - Rendalen

Date:
23.09.2023
Characteristic:
Hillwalk

Fin høstdag I dag. Kjørte rikvei 3 sørover til Hanestad og svingte av mot Grøttinggrenda. Kjørte over brua og tok til høyre langs elva nordover. Svingte av på en litt dårligere vei og fulgte denne ganske langt oppover. Hadde tenkt å kjøre lengere men kom til bom som stod åpen så ble litt usikker på om det var lurt å bare parkere her. Har litt skrekken for slike bommer som plutselig låses. Trasket i vei ca 2 km før jeg prøvde meg på stien som var på kartet. Den var egt igjenngrodd men gikk for det. Bke bedre da jeg nærmet meg snaufjellet. Fulgte sti til naturlig høyde og gikk terreng resten mot toppunktet. På toppen traff jeg på en jeger som drev og pratet på sambandet sitt med andre jegere. Kjempestor varde her. Slo av en prat med jegeren før jeg returnerte samme vei. Hadde >>>

Map    

Knutshovda

Date:
20.09.2023
Characteristic:
Trip by foot

Først inn i Einunndalen for å stenge båtnaustet og ta inn båten. Så Aron-trim etterpå :-) Regn i dag også.

Map    

Kollutholen

Date:
19.09.2023
Characteristic:
Jogging

Enda mer regn så i dag var det skikkelig bløtt igjen. Rolig løpetur i kveld.

Map    

Flenskampan og Søndre Buhøgda - Os / Engerdal

Date:
17.09.2023
Characteristic:
Hillwalk

Knallbra værmelding i dag så det ble tidlig start fra Folldal. Kjørte til Os og videre mot Tufsingdal. Parkerte ved stistart. Først litt skogsbilvei så over på merket t sti. Satte kursen mot Flenskampan først. Fin sti gjennom skogen og vardet sti oppe på snaufjellet. Fulgte denne til oppunder midtre hvor det var naturlig å ta av ut I terreng. Gikk over midtre først. Kjempestor varde her. Fortsatte så opp mot toppunktet på Flenskampan. Fin varde her også men noe mindre. Litt lengere bort var det også et slags lite hus med ei antenne på. Fortsatte så ned og videre ned mot t sti som jeg gikk på innover. Fulgte denne tilbake til Stortjønna og svingte av her og gikk terreng mot Nordre Buhøgda. Valgte å runde den istedet for å gå over. Ned i dalsøkket mellom nordre og Søndre >>>

Map    

Kollutholen

Date:
16.09.2023
Characteristic:
Jogging

Løperunde midt på dagen. Traff på en slektning i løypa i dag så vi slo av en prat. Opp vanlig sti ned andre stien.

Map    

Kollutholen med Arne

Date:
14.09.2023
Characteristic:
Trip by foot

I dag ble det dugnadtur for Folldal turlag. Jeg og Arne (leder i turlaget) monterte ny kasse og søyle for kasse på Kollutholen. Etterpå murte vi opp en steinvarde rundt søyla. Ble rett og slett knallfint..Det blåste bra og regnet så ikke tid til noen beundring av mesterverket. Var bare å få på seg sekkene og komme seg ned igjen.

Map