Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Knutshovda

Date:
30.08.2023
Characteristic:
Trip by foot

Rolig 7,5 km fottur med Aron I kveld. Tok ikke sjansen på løping etter gårsdagens magetrøbbel . Ikke noe problemer i dag så da er en forhåpentlig frisk at. Oppdaget et sterkt lys på himmelen i dag som jeg tok bilde av. Sjeldent syn :-)

Map    

Kollutholen - runde

Date:
28.08.2023
Characteristic:
Jogging

Løpetur på kvelden. Vanlige stien oppover og andre stien nedover. Fin runde på bløt sti.

Map    

Kakellkletten

Date:
27.08.2023
Characteristic:
Hike

Enda værre værmelding for dagen enn gårdagen så dagen i dag ble tilbrakt i Folldal. Dagen startet med mye regn men utpå dagen så lettet det veldig så jeg kastet på med klær og tok en tur ut.Fint vær på turen med både sol og litt blå himmel og de gode minnene fra nettopp denne toppen strømmet på oppver mot toppunket. Glemmes aldri :-) Noen har også pyntet opp stien mot toppen med noen små kunstverk.

Map    

Løperunde i øsende regn

Date:
26.08.2023
Characteristic:
Jogging

Ikke mye oppholdsvær rundt omkring på yr så da ble det løping istedet. Kliss bløt fra start til slutt men herlig likevel. Tok samme runde som sist med Knutshovda først og Vardhøe etterpå.

Map    

Knutshovda

Date:
23.08.2023
Characteristic:
Bike trip - off-road

Kan ikke sitte inne å vente på godt vær så da ble det sykling i regnvær. Start fra hjemme,andre siden av elva og via Moldslsetra. Parkerte sykkel og gikk de siste 500 m opp pga mye sleipe steiner.To stk sau på toppen i dag og retur samme vei tilbake. Ble gjennombløt og kald så det var relativt godt med en varm dusj etterpå.

Map    

Knutshovda

Date:
21.08.2023
Characteristic:
Jogging

Løping i bløtt og grått vær

Map    

Kollutholen

Date:
20.08.2023
Characteristic:
Trip by foot

En grå og regntung dag med litt opplett på eftan så da ble en liten fottur med Aron. Litt for kort tid siden spising så løping utgikk I dag.

Map    

Raudsjøpiggen og Brurhøgda - Tolga/Rendalen

Date:
19.08.2023
Characteristic:
Hillwalk

Kjørte fra Tynset mot Brydalen og tok av fra fylkesveien mot Raudsjødalen. Bomvei her så betalte 100kr og kjørte inn til veis ende ved setermeieriet. Parkerte og tok i vei over brua og forbi setra og oppover lia på fin T sti.Fin sti så godt som helt til toppen av Raudsjøpiggen. God utsikt i det fine været. Gikk så samme vei ned fra selve toppen før jeg svingte ut i terrenget mot Østre Raudsjøtangen og holdt til venstre for denne mot bekkdalen som går nedover mot Storbekken. Fortsatte videre nedover mot et myrområde før jeg kom ned til Storbekken. Litt tidsforbruk her for å finne en grei plass å komme seg over. Fant fort ut at her måtte skoa av og det måtte vades.Kryssingen gikk helt greit så på med tørre sokker og fortsatte oppover i lettgått terreng mot fremste høyden >>>

Map    

Kollutholen

Date:
16.08.2023
Characteristic:
Jogging

Løpetur opp på Kollutholen med turboka til turlaget. Ferdig tørka men litt frynsete i kantene. Ny bok kommer snart. Fin kveldshimmel.

Map    

Knutshovda

Date:
14.08.2023
Characteristic:
Jogging

Løpetur på kvelden. Er så godt å få på musikken på ørene og bare løpe av gårde. Ikke ofte det er folk på toppen når jeg kommer opp men i dag var det det.

Map