Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Løperunde - 2 topper

Date:
31.05.2023
Characteristic:
Jogging
Distance:
13.9km

Ny dag med løping. Samme runde som forrige uke. Herlig

Map    

Botshaugkampen i Ringsaker

Date:
28.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Våkna til kjølig vær og vind i dag og nesten litt snø i lufta i Folldal så satte kursen mot varmere områder. Kjørte til Lillehammer og svingte av der mot Mesnali og Botshaugkampen. Tenkte først å parkere på p lomme Tyrili men valgte p lomme ved veien i enden av vannet istedet. Fulgte veien oppover mot antennehuset. Fortsatte videre på delvis sti mot toppen. Skogstopp med tilhørende dårlig utsikt men grei temp og bra vær. Aron ble med i dag. Samme vei tilbake til bilen og videre til neste topp

Map    

Kompåsen Nord - Ringsaker

Date:
28.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Fra Skutberget kjørte jeg til Brumund sag hvor jeg parkerte ved bommen. Startet ved grinda med skiltet privat vei. Fin vei opp gjennom et hogstfelt og beitemark. Her traff vi på noen sauer som var nysgjerrig på Aron men det gikk bra. Fulgte veien opp til en snuplass. Her fortsatte det sti bort til toppunktet. Grei utsikt på tur oppover og tildels utsikt fra toppunktet her.. Dagens siste og lengste tur.

Map    

Skutberget i Ringsaker

Date:
28.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Fortsatte veien videre fra første topp og svingte av veien ved Onsum. Fulgte veien opp til gården Opphus.Kjørte litt forbi og parkerte på andre siden av ferista. Gikk så veien opp til neste gård.Her var det en stor hundegård som det ble litt fart i da de fikk øye på Aron. Men det gikk fort over da vi gikk videre Fortsatte så opp gjennom bushen og kom inn på merka sti til toppen. Tok en avstikker bortom utsiktspunktet. Litt utsikt her men på selve toppunktet var heller dårlig. Samme vei tilbake til bilen.

Map    

Vardhøe

Date:
27.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Rask tur på mårran. Skikkelig kald vind i dag men fin tur med Aron for det.

Map    

Løperunde - 2 topper

Date:
26.05.2023
Characteristic:
Jogging
Distance:
14.0km

Da var det klart for å teste en ny treningsrunde med løping. Relativt kjølig vær med 7 grader ved start . Parkerte ved bommen og opp på Knutshovda via Moldalsetra. Kort pause på toppen og samme vei ned igjen til setra.Fortsatte på sti forbi setra og mot nygruvparkering. Fulgte nesten samme rute som forrige gang opp igjennom skogen og opp på toppen av Vardhøa. Signering i trimboka og retur samme vei og videre ned veien til bommen.Dette blir en fin treningsrunde fremover.

Map    

Knutshovda

Date:
25.05.2023
Characteristic:
Jogging

Etter 2 dager på kurs i Drammen så var det virkelig godt med en løpetur etter jobb. Litt kjøligere temp i dag med 8 grader og en del vind på toppen. En arbeidsdag igjen så er det langhelg og forhåpentligvis flere turer .

Map    

Knutshovda

Date:
21.05.2023
Characteristic:
Jogging

Klar for løpetur i dag. Herlig tur på formiddagen i knall vær. Startet fra bommen. Greit med spora fra i går men ble både kald og bløt på beina for det. :-)

Map    

Knutshovda

Date:
20.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Tur hit i dag for å sjekke hvordan det hadde gått med snøsmeltingen og hvordan stien var på den "riktige "ruta opp. Stort sett bart men endel snø igjen på noen områder. Fin tur og Aron kosa seg. Og i går ble Nygruvveien åpnet for trafikk igjen etter at vannet ødela veien. Bra jobba av veigutta.

Map    

Biskopåsen i Ringsaker

Date:
19.05.2023
Characteristic:
Trip by foot

Dagens tredje topp. Fra Vardeberget kjørte jeg videre til turstart Biskopåsen. Flere muligheter her og med litt studering av kart og kjøring frem og tilbake så endte jeg opp med å starte fra en bomvei med låst bom på østsiden av toppen. Parkerte bilen her og tok ivei innover på grusveien. Etter et lite stykke tok jeg av fra denne veien og inn på en traktorvei oppover skogen. Kunne egt bare fortsatt grusveien videre men spennede i bushen også. Denne tok slutt et stykke oppi og fra der var det bare tett skog og kratt videre opp mot høyde 479. Oppe på høyden her var det et hogstfelt så litt mer utsikt. I enden av feltet kom jeg inn på merket sti som gikk over et hogstfelt til. Så siste høydemeterene til toppen. Ny æresrunde her også for å se etter toppunktet i tett skog før >>>

Map